ΦΛΩΡΙΝΑ Φάκελος με αδιευκρίνιστο περιεχόμενο, που έφτασε το πρωί σε εταιρεία courier στο κέντρο της Φλώρινας! - Βίντεο,φώτο - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : Φάκελος με αδιευκρίνιστο περιεχόμενο, που έφτασε το πρωί σε εταιρεία courier στο κέντρο της Φλώρινας! - Βίντεο,φώτο

.

.

Πέμπτη 16 Μαΐου 2019

Φάκελος με αδιευκρίνιστο περιεχόμενο, που έφτασε το πρωί σε εταιρεία courier στο κέντρο της Φλώρινας! - Βίντεο,φώτο

Φάκελος με αδιευκρίνιστο περιεχόμενο, που έφτασε το πρωί σε εταιρεία courier στο κέντρο της Φλώρινας, προκάλεσε αναστάτωση και την άμεση κινητοποίηση αστυνομίας και πυροσβεστικής.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο φάκελος φέρεται να είχε ως παραλήπτη δικαστική αρχή του τόπου; με τη διεύθυνση αποστολής να είναι από το εξωτερικό.




ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK! ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑ
Το γεγονός αυτό προκάλεσε ανησυχία και ειδοποιήθηκαν άμεσα οι αρμόδιες αρχές. Ο φάκελος επέστρεψε στα γραφεία της εταιρείας courier και ο χώρος αποκλείστηκε.
Πριν από λίγη ώρα κατέφθασαν άνδρες της ΕΜΑΚ από τα Ιωάννινα, οι οποίοι πήραν τον φάκελο (έχοντας λάβει τα απαιτούμενα μέτρα ασφαλείας και αφού όλη η γύρω περιοχή είχε αποκλειστεί) ο οποίος θα εξεταστεί.
Να σημειωθεί πως, σύμφωνα πάντα με τις πρώτες πληροφορίες, ο φάκελος εξετάστηκε αρχικά με τη συνδρομή εκπαιδευμένων σκύλων για πιθανή ύπαρξη εκρηκτικών.