ΦΛΩΡΙΝΑ Παρουσίαση της δράσης για την ενίσχυση των επιχειρήσεων στους τομείς μεταποίησης και τουρισμού-Βίντεο,φώτο - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : Παρουσίαση της δράσης για την ενίσχυση των επιχειρήσεων στους τομείς μεταποίησης και τουρισμού-Βίντεο,φώτο

.

.

Πέμπτη 18 Ιουλίου 2019

Παρουσίαση της δράσης για την ενίσχυση των επιχειρήσεων στους τομείς μεταποίησης και τουρισμού-Βίντεο,φώτο

Ενημερωτική εκδήλωση σχετικά με την παρουσίαση της Δράσης του Επιχειρησιακού Προγράμματος της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας 2014-2020 «Ενίσχυση επιχειρήσεων για την εφαρμογή καινοτομιών ή/και αποτελεσμάτων έρευνας και τεχνολογίας / Ίδρυση και εκσυγχρονισμός υφιστάμενων πολύ μικρών, μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων μεταποίησης και τουρισμού» πραγματοποιήθηκε χθες στη Φλώρινα.


ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK! ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑ
Την εκδήλωση διοργάνωσε η Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του Επιχειρησιακού Προγράμματος Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας 2014-2020 (ΕΥΔ ΕΠ/ΠΔΜ), σε συνεργασία με την ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ, αρμόδιο εταίρο του ΕΦΕΠΑΕ/Ενδιάμεσου Φορέα του Επιχειρησιακού Προγράμματος Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, το Επιμελητήριο Φλώρινας και το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος/Παράρτημα Δυτικής Μακεδονίας.

Η ενημέρωση για τις δράσεις έγινε από τα στελέχη της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης τoυ Ε.Π. της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας (ΕΥΔ ΕΠ/ΠΔΜ) και της ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ/ΕΦΕΠΑΕ.