ΦΛΩΡΙΝΑ Θολά και ταραγμένα νερά στην κοινωνία! - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : Θολά και ταραγμένα νερά στην κοινωνία!

.

.

Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2019

Θολά και ταραγμένα νερά στην κοινωνία!

Πέτρος Γ. Γώγος
Το οικοσύστημα των λιμνών των Πρεσπών έχει μία σπάνια ιδιαιτερότητα. Η υπερχείλιση της μικρής Πρέσπας οδηγεί το νερό στην μεγάλη. Κατά την απορροή του το νερό αναδεύει την γή παρασύροντας φερτά υλικά τα οποία στην είσοδό τους στην μεγάλη λίμνη δημιουργούν μια «θολούρα», μια άσχημη εικόνα με «βρώμικο» νερό, το φαινόμενο του θολού-λασπώδους νερού παρατηρείται και στις εκβολές των ποταμών προς την θάλασσα έπειτα από έναν κατακλυσμό, η φύση όμως προνοεί… αφήνει την λάσπη να «καθίσει» και λίγα μέτρα πιο πέρα το νερό είναι κρυστάλλινο, πεντακάθαρο δίχως ίχνος φερτών υλικών και θολούρα, επέρχεται η «κανονικότητα» .



ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK! ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑ
Μια συμφωνία της «λίμνης», βρώμισε μια ολόκληρη περιοχή από συνεχιστές παλιών προδοτικών ανομιών, όπως επίσης και άλλους που εσκεμμένα ή μη;  έγιναν συμμέτοχοι αυτής. Ένα είναι βέβαιο, ότι οι δημιουργοί – σκηνοθέτες, πλήρωσαν το τίμημα εκδιώχθηκαν από την εξουσία από τους άλλους που υπόσχονταν ακύρωση…
Οι τωρινοί κρατούντες από νωρίς άρχισαν να «αλλάζουν» πρόσωπο. Οι μάσκες έπεσαν γρήγορα, τα λόγια επίσης ανούσια, «ερμαφρόδιτα» και ο επικεφαλής της ελληνικής κυβέρνησης με περισσή γκλαμουριά και υποκρισία συναντάται με τον αντίστοιχο επικεφαλή του «δεύτερου μέρους» της συμφωνίας της λίμνης.
Οι δηλώσεις … καθαρά προσβλητικές, υποτιμητικές για ένα έθνος που επι αιώνες έχει υποστεί τα πάνδεινα μαχόμενο τον πανσλαβισμό. Αντίστοιχα απαράδεκτες και οι μιντιακού τύπου ανακοινώσεις των  νέων «εμπορικών σημάτων». Καμία σχέση με την ιστορία της Ελλάδας. Πλήρης δουλοπρέπεια και υποταγή  στους «εντολείς»… 
Και το πάρτυ συνεχίζεται… πόλεμος εναντίων όλων των ιθαγενών!
Ζούμε πρωτόγνωρες στιγμές, όπου, ενέργειες αιρετών αντιπροσώπων στο κορυφαίο όργανο της δημοκρατίας (βουλή) στρέφονται ενάντια στον λαό που τους ψήφισε. Θα μου πείτε πρωτόγνωρες; Ναι επειδή για πρώτη φορά στον πολιτικό βίο του τόπου έχουν πέσει τα τείχη των πτερύγων, όλοι φαίνονται ίδιοι, πλην του αγκυλωμένου ΚΚΕ που συνεχίζει να θεωρεί «αντιφασιστικό και προστατευτικό» το τείχος του Βερολίνου, να  μην ξεχνάμε ότι το ΚΚΕ είναι ο αρχικός σχεδιαστής της συμφωνίας της «λίμνης» (Ε΄ολομέλεια ΚΚΕ 1949 χωριό Ψαράδες Πρεσπών).
Τα υπόλοιπα κόμματα οδεύουν σταθερά και συντεταγμένα, την στράτα  που έχει χαράξει εδώ και χρόνια ο «ξένος παράγοντας». Άλωση των πάντων! Δντ, ΕΕ, χαρτογιακάδες των Βρυξελλών και της Αμερικής «σέρνουν» τον πολιτικό κόσμο της χώρας, στον ρυθμό της παγκοσμιοποίησης. Ιδιωτικοποιήσεις λιμανιών, γής, εταιριών δημόσιου κοινωνικού χαρακτήρα (όπως ενέργεια, ορυκτός πλούτος και νερά), τα σπίτια του λαού σε ξένα funds, τηλεπικοινωνίες, ΜΜΕ, όλα για το καλό μας!
Η  πλειοψηφία των πολιτικών σήμερα, υποστηρίζει απροκάλυπτα- πάλι σε βάρος του λαού- τον συνεχόμενο, στοχευμένο εποικισμό της Ελλάδας από κάθε είδους λαθροεισβολείς αντιμετωπίζοντάς τους ως «επενδυτές», και το σημαντικότερο όλων η απόφαση της μηνιαίας «επιχορήγησης» με ποσά που φτάνουν έως τα 1600-2000 ευρώ ανα οικογένεια τον μήνα … ;
 Την  ίδια ώρα χιλιάδες Έλληνες συμπολίτες μας ζούνε σε άθλιες συνθήκες μη έχοντας ούτε τα βασικά μέσα επιβίωσης όπως τροφή και στέγη, ή την στοιχειώδη υγειονομική περίθαλψη.
 Άραγε  αυτή η πολιτική του εποικισμού συμπλέει με την χάρτα του ΟΗΕ και τα ανθρώπινα δικαιώματα των ιθαγενών δηλ. εν προκειμένω των Ελλήνων;
Θολά τα νερά της χώρας μας αυτήν την εποχή. Θολό και αβέβαιο το τοπίο τριγύρω, μιας και οι ορέξεις των γειτόνων έχουν ανοίξει, βλέποντας μια χώρα έρμαιο των μνημονίων και των κάθε είδους νταβαντζήδων να έχουν εισχωρήσει βαθιά στον έλεγχο των αποφάσεων.
Θολό το τοπίο και στην άλλοτε «κραταιά εκκλησία» που κλείνει γηροκομεία και ιδρύματα (Πύργος) για να τα παραχωρήσει σε ιδιωτικά συμφέροντα. Μοναστήρια και κτήρια διατίθενται προς μετατροπή σε «υποδομές φιλοξενίας» - έτσι τον λένε τον εποικισμό – με αντίτιμο, (μίσθωμα) 1500 ευρώ τον μήνα (μακάρι να μην είναι αλήθεια).
Θολά, ταραγμένα τα νερά στην κοινωνία μας, η οποία ανήμπορη  παρατηρεί ό,τι δεν μπορεί να προστατευτεί από κάθε είδους εισβολή, κλοπή, παραβατική συμπεριφορά και ό,τι άλλο. Στα ύψη οι παράνομες εισροές στα νησιά μας.(πλέον των 600 καθημερινά). Στα ύψη ο κοινωνικός αυτοματισμός και η ανθρωποφαγία. Οι ξενοδόχοι ως σύγχρονοι μαυραγορίτες επιδιώκουν το κέρδος, γράφουν στα ιδιαίτερα των υποδημάτων τους την κοινωνία και τους κατοίκους, τους γείτονες, τους συμπολίτες και φίλους, οι οποίοι αντιδρούν δικαιολογημένα, έχουν τις ενστάσεις τους, επηρεασμένοι από τις εικόνες που καθημερινά μεταφέρονται από τα διάφορα ΜΜΕ, εφημερίδες και ιστολόγια αποτελέσματα της «ισλαμικής παιδείας» των εποίκων.
Θολή και με πολλά ερωτηματικά η λειτουργία των διαφόρων «ψυχοκάπηλων» ΜΚΟ. Εταιρίες με βαρύγδουπα εξεζητημένα ονόματα στις ταμπέλες τους αλλά με κρυφή έως απόρρητη την ταυτότητα όπως και το ποιοι πραγματικά κρύβονται πίσω από αυτές. Αποκομίζουν εκατομμύρια εκμεταλλευόμενοι τον πόνο και την δυστυχία των ανθρώπων. Πάντα απέναντι και καταγγελτικοί σε όποιον έχει αντίθετοι άποψη από αυτούς και την δράση τους, έφτασαν στο σημείο να μηνύσουν την «Κιβωτό του κόσμου» και τον πατέρα Αντώνιο για ρατσιστικές δηλώσεις.
Θολή η περιρρέουσα ατμόσφαιρα, νεφελώδης, ασφυκτική, ρυπογόνος για τον λαό της χώρας που γέννησε την δημοκρατία, διέδωσε σε όλο τον κόσμο αξίες και ιδανικά για τον άνθρωπο. Αυτήν την χώρα πολεμά η παγκοσμιοποίηση. Αυτόν τον λαό φοβούνται και θέλουν να τον εξαφανίσουν, επειδή αυτός ο λαός έχει στο dna του την αντίσταση σε κάθε τι που προσβάλει τις αξίες και τα ιδανικά του.
Ας ελπίσουμε ό,τι Αυτός  ο λαός θα αντισταθεί και αυτή τη φορά. Δυστυχώς δεν υπάρχει επιστροφή στον μονόδρομο που πήραμε.
Οφείλουμε να προστατέψουμε το μέλλον των παιδιών μας.
Οφείλουμε να προασπίσουμε το μέλλον της Ελλάδας Μας.
Οφείλουμε να διώξουμε την Θολούρα και να επέλθει η κανονικότητα.


Φλώρινα 25-11-2019 (ημέρα Εθνικής Αντίστασης)
Πέτρος Γ. Γώγος