ΦΛΩΡΙΝΑ Η Φωτιάδου πρωταθλήτρια Ελλάδας στο διπλό νέων γυναικών (U21) - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : Η Φωτιάδου πρωταθλήτρια Ελλάδας στο διπλό νέων γυναικών (U21)

.

.

Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2019

Η Φωτιάδου πρωταθλήτρια Ελλάδας στο διπλό νέων γυναικών (U21)

Για 2η συνεχόμενη χρονιά η 15χρονη αθλήτριά μας Χρυσή Φωτιάδου αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ελλάδας στο διπλό Νέων Γυναικών (U21) έχοντας ως συμπαίκτρια την Ιωάννα Γερασιμάτου (18), αθλήτρια του Παναθηναϊκού.




ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK! ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑ

Το δίδυμο Φωτιάδου/Γερασιμάτου ήταν ασυναγώνιστο και φέτος και κατάφερε να επαναλάβει τον θρίαμβο της περσινής χρονιάς κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο. Στον τελικό αντιμετώπισε το δίδυμο του Ολυμπιακού Παπαδημητρίου/Γραμματοπούλου του οποίου επιβλήθηκε με σκορ  3-2.

Παράλληλα με το διπλό πραγματοποιήθηκε και το απλό αγώνισμα. Εκεί η Χρυσή Φωτιάδου έφτασε μέχρι την 8άδα και διεκδίκησε την είσοδό της στα μετάλλια. Αντίπαλός της η Παπαδημητρίου του Ολυμπιακού. Σε αυτόν τον αγώνα η Χρυσή ξεκίνησε δυνατά, προηγήθηκε 2-0 σετ, όμως στη συνέχεια ισοφαρίστηκε 2-2. Στο κόντρα σετ προηγήθηκε 9-6, είχε δύο ματς μπολ στο 10-8, όμως τελικά ηττήθηκε 10-12. Έτσι, δεν τα κατάφερε να προχωρήσει.

Η κατάκτηση ενός Πανελλήνιου Τίτλου και μάλιστα σε κατηγορία μεγαλύτερη από την ηλικία της Χρυσής αποτελεί πραγματικά έναν θρίαμβο για την αθλήτριά μας, η οποία ανταμείβεται με τον καλύτερο τρόπο για την σκληρή δουλειά που κάνει τα τελευταία χρόνια. Η Φλωρινιώτισσα Πρωταθλήτρια μας κάνει όλους υπερήφανους.

Απευθύνουμε στη Χρυσή και στην Ιωάννα πολλά συγχαρητήρια, πάντα επιτυχίες!!!