ΦΛΩΡΙΝΑ Ενισχύει την τοπική ελπίδα στη Μεταλιγνιτική Εποχή η επανεκλογή του Κων/νου Μπομπότα στη Συνέλευση των Αντιπροσώπων(ΣΤΑ) του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας(ΟΕΕ) στην Αθήνα! - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : Ενισχύει την τοπική ελπίδα στη Μεταλιγνιτική Εποχή η επανεκλογή του Κων/νου Μπομπότα στη Συνέλευση των Αντιπροσώπων(ΣΤΑ) του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας(ΟΕΕ) στην Αθήνα!

.

.

Τετάρτη 25 Δεκεμβρίου 2019

Ενισχύει την τοπική ελπίδα στη Μεταλιγνιτική Εποχή η επανεκλογή του Κων/νου Μπομπότα στη Συνέλευση των Αντιπροσώπων(ΣΤΑ) του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας(ΟΕΕ) στην Αθήνα!

 Ενισχύει την τοπική ελπίδα στη Μεταλιγνιτική Εποχή  η επανεκλογή του Κων/νου Μπομπότα  στη Συνέλευση των Αντιπροσώπων(ΣΤΑ) του  Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας(ΟΕΕ) στην Αθήνα!   Είναι  γνωστή η πολύχρονη δράση  του Κων/νου Μπομπότα, όχι μόνο στο Οικονομικό Επιμελητήριο αλλά και σε  άλλους τομείς της Τοπικής και Περιφερειακής μας δημόσιας ζωής!
   Όμως ο  Κων/νος  Μπομπότας δεν είναι μόνο ένας  καλός οικονομολόγος, έχει μια σπάνια εξειδίκευση κι εμπειρία, η οποία  σε συνδυασμό με το όλο βιογραφικό του μπορεί να αποβεί σωτήρια για την περιοχή μας, αν αξιοποιηθεί σωστά!  









ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK! ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑ

  Ο Κώστας  διετέλεσε  Τραπεζικός   Σύμβουλος στη Διοίκηση  της Εθνικής Τράπεζας, με την ανάλογη πιστοποίηση κι εμπειρία  παροχής  εξειδικευμένων Επενδυτικών Συμβουλών,δηλαδή ένας έμπειρος  Τραπεζικός Πωλητής,γνώστης όλου του φάσματος της Χρηματοδότησης των Επενδύσεων(τραπεζικής αξιολόγησης χρηματοδοτήσεων κι επιπλοκών τους, σε συνδυασμό με γνώσεις επενδυτικής μελετητικής, λογιστικής  όλου του φάσματος Α τάξης ,με γνώσεις διεθνών λογιστικών προτύπων, κι όχι απλά φοροτεχνικής)! Επίσης ,ικανού φάσματος  οικονομικής Νομικής, όχι απλά Εμπορικού Δικαίου ,διατελώντας διορισμένος Τραπεζικός Μεσολαβητής και Πραγματογνώμων σε περιπτώσεις  οικονομικών δικαστικών υποθέσεων και προπτώχευσης! Επίσης ,9ος επιλαχών σε πανελλήνιο διαγωνισμό του Ελεγκτικού Συνεδρίου! Επίσης εμπειρία ελεγκτικής σε Δημοτικό Νομικό Πρόσωπο της Περιοχής μας! Bασικό πτυχίο η Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων, με ιδιωτικό Μεταπτυχιακό κύκλο στο ίδιο Αντικείμενο! Με πολλούς επαίνους και συστάσεις!
   Ενας εξαιρετικός  ΜΑRΚΕΤER,σε συνδυασμό με δημοσιογραφική και χρόνια συνδικαλιστική και κομματική εμπειρία ,με ευρύτερες μάλιστα εγκυκλοπαιδικές γνώσεις κι εμπειρίες ικανού φάσματος!
   Ενα σπάνιο οικονομολογικό( κι όχι μόνο) κομμάντο, παντός καιρού και συνθηκών,κι ειδικών αποστολών! Με άνεση έκφρασης πειστικού προφορικού και γραπτού λόγου, σε όποιο ακροατήριο! Γνώσεις όλων των τεχνικών της επικοινωνίας, κι εξόχως τελειομανής!
   Εφόσον κατέχει  μείζονα Αιρετή η διορισμένη ανάλογη θέση, είναι ο μόνος ικανός στην περιοχή μας όχι μόνο να  οργανώσει τη μέγιστη δυνατή απορρόφηση των κλασσικών, μέχρι σήμερα δημόσιων κι ευρωπαικών  προγραμμάτων κι αναπτυξιακών Νόμων αλλά το πολύ σημαντικότερο:
  Είναι ικανός να προσελκύσει μεγάλες ιδιωτικές  επενδύσεις στην περιοχή μας (από καραβοκύρηδες μέχρι πολυεθνικές), όχι μόνο με δικά τους κεφάλαια αλλά με συνδυασμένες επενδυτικές χρηματοδοτήσεις  κι από ξένους ακόμα πιστωτικούς, κι όχι μόνο, οίκους!

   Πολύ φυσιολογικά κάποιοι τοπικοί Αρχοντες να τρομάζουν στην πιθανότητα μιας εφιαλτικής υποψηφιότητας του Κώστα, για τις προσωπικές τους στρατηγικές!
 Προς τούτο προωθούν ότι μπορεί να φαντάζει αντίγραφο του Κώστα, αντί για τον ίδιο (έστω και φο μπιζού) κι ελπίζουν όχι μόνο στον όποιο βαθμό της  εναπομένουσας τοπικής αγραμματοσύνης αλλά κυρίως ότι δεν θα πληροφορηθούν οι τοπικοί πολίτες ή δεν θα πιστέψουν τις δυνατότητες του Κώστα, για να έχουν οι ίδιοι ατομικές  ελπίδες, ακόμα και σε βάρος όλων! Δεν μπαίνουν καν ούτε στη λογική να τον απομυθοποιήσουν στην πράξη, μετά δοκιμής!

  Αν δεν θελήσουν όμως  να αξιοποιήσουν άμεσα, έστω μερικώς, τον Κώστα στη μεταλιγνιτική εποχή, ο τόπος δεν θα μπορέσει να αντικαταστήσει την παραγωγική βάση του κάρβουνου, με άλλες παραγωγικές ειδικά ιδιωτικές δραστηριότητες,όχι μόνο στο 2023 ή στο 2028 αλλά ούτε καν στο 2038! 

  Ας πάμε τώρα στα αποτελέσματα του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, στο ψηφοδέλτιο Επαρχίας της ΔΗΚΙΟ-Σ  που φαίνεται η σειρά κατάταξης  των 31 εκλεγμένων στη Συνέλευση των Αντιπροσώπων, όπου ο Κώστας Μπομπότας έλαβε την 15η έδρα στις 31 που έλαβε η ΔΗΚΙΟ-Σ!

1 ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ 1399
2 ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟY ΚΩΝ/ΝΑ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ 1314
3 ΜΕΤΙΣΟΓΛΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ 1281
4 ΚΑΣΕΚΑΣ ΦΩΤΙΟΣ ΤΟΥ ΛΑΖΑΡΟΥ 1186
5 ΚΑΡΑΚΑΣΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ 1179
6 ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ 1166
7 ΤΖΙΑΣΤΟΥΔΗΣ ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 1158
8 ΑΤΖΙΑΜΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΟΥ ΕΥΡΥΠΙΔΟΥ 1136
9 ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΟΣ ΔΗΜ. ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ 1123
10 ΧΑΤΖΗΚΩΝ/ΝΟΥ ΙΟΡΔΑΝ. ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ 1116
11 ΦΑΡΜΑΚΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ 1101
12 ΚΟΤΡΩΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 1080
13 ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΟΥ ΦΩΤΙΟΥ 1073
14 ΚΑΙΠΑΚΗΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ 1073
15 ΜΠΟΜΠΟΤΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ 1072
16 ΣΤΕΡΓΕΝΑΚΗ ΣΕΒΑΣΤΗ ΤΟΥ ΜΙΧΑΗΛ 1070
17 ΔΑΛΚΙΤΣΗ ΜΑΡΙΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ 1067
18 ΤΣΟΛΑΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΙΟΥ 1060
19 ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΤΟΥ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 1021
20 ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ 1003
21 ΜΑΡΙΔΑΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ (ΓΩΓΩ) ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ 988
22 ΣΑΡΑΝΤΗ ΙΩΑΝΝΑ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 961
23 ΕΥΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓ.ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ 946
24 ΠΑΠΑΛΕΞΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ 919
25 ΒΑΡΖΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΑΓΓ .ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ 882
26 ΣΤΑΥΡΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΛΥΚΟΥΡΓ.ΚΩΝ/ΝΟΥ 856
27 ΜΥΤΑΚΙΔΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΥ 845
28 ΜΑΝΕΣΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ 839
29 ΛΙΜΠΑΝΟΒΝΟΣ ΒΑΣΙΛ. ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ 762
30 ΜΠΟΥΓΔΑΝΟΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 744
31 ΚΟΤΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΥ 681


  Σημειώστε  ότι η ΔΗΚΙΟ-Σ  έλαβε συνολικά 31 έδρες στην Επαρχία, 38 στην Αττική, 8 στη Θεσσαλονίκη, ήτοι 77 έδρες στις 200 Αντιπροσώπους της Συνέλευσης των Αντιπροσώπων( ΣΤΑ) πανελλήνια! Θερμά συγχαρητήρια στον Κώστα Μπομπότα, καλή επιτυχία στο έργο του  και εις ανώτερα!