ΦΛΩΡΙΝΑ Η βασιλόπιτα των φορέων ΑμΕΑ της Π.Ε. Φλώρινας -Βίντεο,Φώτο - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : Η βασιλόπιτα των φορέων ΑμΕΑ της Π.Ε. Φλώρινας -Βίντεο,Φώτο

.

.

Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2020

Η βασιλόπιτα των φορέων ΑμΕΑ της Π.Ε. Φλώρινας -Βίντεο,Φώτο

Με συνεχείς αναφορές στην ανάγκη μεγαλύτερης στήριξης του αναπηρικού κινήματος, τόσο σε τοπικό, όσο και σε πανελλαδικό επίπεδο, πραγματοποιήθηκε χθες η εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρία Φλώρινας και του Νομαρχιακού Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρία.







ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK! ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑ
Το στίγμα της εκδήλωσης έδωσε η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων ΑμεΑ, Αγνή Σιδηροπούλου, η οποία καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους.

Ακολούθησαν οι χαιρετισμοί από τον αντιδήμαρχο Φλώρινας Νικόλαο Δούμτση, τον εκπρόσωπο της Εθνικής Συνομοσπονδίας ΑμεΑ και πρόεδρο της Περιφερειακής Ομοσπονδίας ΑμεΑ Βασίλη Κούτσιανο, τον πρόεδρο του Συλλόγου Ατόμων με Τύφλωση Δυτικής Μακεδονίας Ηλία Γιώτα, τον διευθυντή της Ουρολογικής Κλινικής του νοσοκομείου Φλώρινας Γιώργο Κωτακίδη, τη διευθύντρια του Ειδικού Εργαστηρίου Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Μαρία Τραϊανοπούλου και την εκπρόσωπο του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Φλώρινας κα Τσαρούχα, ενώ αναγνώστηκαν οι χαιρετισμοί των βουλευτών Φλώρινας Γιάννη Αντωνιάδη και Πέτης Πέρκα και του διοικητή του νοσοκομείου Χρήστου Παπούλκα.

Αμέσως μετά τιμήθηκαν πολίτες, σύλλογοι και φορείς για τη διαρκή στήριξη τους στους συλλόγους ΑμΕΑ της Φλώρινας.