ΦΛΩΡΙΝΑ Συγχαρητήριο μήνυμα του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : Συγχαρητήριο μήνυμα του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας

.

.

Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2020

Συγχαρητήριο μήνυμα του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας

Συγχαρητήριο μήνυμα του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας
Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Α΄θμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας συγχαίρει τον συνάδελφο Βοσκόπουλο Σταύρο για τη συμμετοχή του ως Εθνικός Αντιπρόσωπος της Ελλάδας (εκπρόσωπος της Σχολικής Εκπαίδευσης, της Α΄θμιας και Β΄θμιας της χώρας μας) στην Πανευρωπαϊκή συνάντηση Stakeholders Meeting στις Βρυξέλλες στις 28 κ’ 29 Ιανουαρίου 2020 που διοργανώνει η Ευρωπαϊκή Commission.

ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK! ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑ

Εκεί θα συζητηθούν, θα σχεδιαστούν και θα συναποφασιστεί το «Τι μορφή θα έχουν και το πώς θα εκτελούνται τα προγράμματα ERASMUS+ της επόμενης δεκαετίας (2021-30) σε όλη την Ευρώπη. Θα συμμετέχουν εκπρόσωποι όλων των χωρών της Ευρώπης. Ανάμεσα σε αυτούς και 4 Έλληνες.

Είναι ιδιαίτερα τιμητική η επιλογή του συναδέλφου, αφού είναι ο ένας από τους τέσσερις Έλληνες εκπροσώπους. Η επιλογή του έγινε τον Νοέμβριο από τον Εθνικό Φορέα της Ελλάδας, το ΙΚΥ και η τελική επιλογή, από την Ευρωπαϊκή Commission η οποία του απέστειλε και την επίσημη πρόσκληση.

Για το Δ.Σ. του Συλλόγου
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΡΩΜΑΝΙΔΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΛΑΖΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ