ΦΛΩΡΙΝΑ <div style="background:#3BB9FF; padding:5px 8px 5px 8px;"> Κλιμακώνει τις κινητοποιήσεις η ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ, Η απεργία, όπως είπε, θα συνεχιστεί έως τις 30 Ιουνίου</div> - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : Κλιμακώνει τις κινητοποιήσεις η ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ, Η απεργία, όπως είπε, θα συνεχιστεί έως τις 30 Ιουνίου

.

.

Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

Κλιμακώνει τις κινητοποιήσεις η ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ, Η απεργία, όπως είπε, θα συνεχιστεί έως τις 30 Ιουνίου

Κλιμάκωση των κινητοποιήσεων των εργαζομένων στη ΔΕΗ ανήγγειλε ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ, Νίκος Φωτόπουλος, μετά τη συνάντηση με τον υπουργό Οικονομικών Ευ. Βενιζέλο, που απέβη άκαρπη.


Η απεργία, όπως είπε, θα συνεχιστεί έως τις 30 Ιουνίου, οπότε αναμένεται η ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου Δημοσιονομικού Πλαισίου.

«Η κυβέρνηση εμμένει στις θέσεις της, ο αγώνας συνεχίζεται και θα κλιμακωθεί» δήλωσε ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ μετά τη συνάντηση, ενώ ο γραμματέας της Ομοσπονδίας Κ. Κατσαρός μίλησε για αδιαλλαξία από την πλευρά της κυβέρνησης.

Σύμφωνα με τους συνδικαλιστές, ο υπουργός Οικονομικών δήλωσε κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ότι σε αυτή τη φάση δεν μπορούν να γίνουν αλλαγές στο νομοσχέδιο για το Μεσοπρόθεσμο Πλαίσιο, που προβλέπει πώληση του 17% των μετοχών (από το 51% που ελέγχει το Δημόσιο) ή περιουσιακών στοιχείων της επιχείρησης.

Δεν αποκλείονται από αύριο μεγαλύτερης έκτασης διακοπές ρεύματος, αν οι απεργοί θέσουν εκτός λειτουργίας περισσότερες μονάδες ηλεκτροπαραγωγής.