ΦΛΩΡΙΝΑ Ε.Σ. «ΑΜΥΝΤΑΣ» Πρώτη συνάντηση τμήματος Φωτογραφίας - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : Ε.Σ. «ΑΜΥΝΤΑΣ» Πρώτη συνάντηση τμήματος Φωτογραφίας

.

.

Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

Ε.Σ. «ΑΜΥΝΤΑΣ» Πρώτη συνάντηση τμήματος Φωτογραφίας


Το Δ.Σ. του συλλόγου μας ενημερώνει τα μέλη και τους φίλους του ότι αναβιώνει το τμήμα φωτογραφίας  και την Πέμπτη, 17 Νοέμβριου και ώρα · 9:00 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί στο πνευματικό κέντρο του δήμου Αμυνταίου η πρώτη συνάντηση του τμήματος φωτογραφίας.



Στόχος του τμήματος είναι να μυήσει τους συμμετέχοντες στα μυστικά της φωτογραφικής τέχνης, μέσα από μια σειρά μαθημάτων για την θεωρία, την τεχνική και την αισθητική της φωτογραφίας.
Κατά την διάρκεια των μαθημάτων οι συμμετέχοντες θα ασχοληθούν με τα σημαντικότερα είδη φωτογραφίας (τοπίο, πορτραίτο, αναμνηστική, ταξιδιωτική, φωτορεπορτάζ, καλλιτεχνική κ.ά.). Παράλληλα με τη διδασκαλία της τεχνικής θα γίνεται παρουσίαση γνωστών φωτογράφων και διάλογος περί αισθητικής. Επίσης θα περιλαμβάνονται θέματα σχετικά με την ιστορία, την τεχνική λήψης, επεξεργασίας και εκτύπωσης της αναλογικής και της ψηφιακής φωτογραφίας.


Περικλής Σ. Χατζής
Πρόεδρος Ε.Σ. «ΑΜΥΝΤΑΣ»
Κύρκος Δ. Θεόδωρος
Γραμματέας Ε.Σ. «ΑΜΥΝΤΑΣ»