ΦΛΩΡΙΝΑ <div style="background:#3BB9FF; padding:5px 8px 5px 8px;"> 1ο παγκόσμιο αντάμωμα Πισοδεριτών </div> - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : 1ο παγκόσμιο αντάμωμα Πισοδεριτών

.

.

Σάββατο 2 Ιουλίου 2011

1ο παγκόσμιο αντάμωμα Πισοδεριτών


Η εκδήλωση αυτή έχει σαν στόχο την σύσφιξη των σχέσεων των Απανταχού Πισοδεριτών, την επικοινωνία με τους φίλους του Πισοδερίου και την ανάδειξη και προβολή του τόπου μέσα από την Ιστορία , την καταπληκτική φύση και τις τουριστικές υποδομές  για την προσέλκυση επισκεπτών και επενδυτών.

Στο πλαίσιο αυτό, δημιουργήσαμε μία αξιόλογη σειρά εκδόσεων και εκδηλώσεων για να επικοινωνήσουμε με τους απόδημους και ετεροδημότες  Πισοδερίτες στο εξωτερικό και σε όλη την Ελλάδα και να προβάλλουμε το Πισοδέρι σε όλη την Ελλάδα.
Το εκδοτικό μας  πλάνο περιλαμβάνει σειρά με αφίσες με θέμα το Αντάμωμα  (ημερίδα, εκδηλώσεις κλπ.) και το Πισοδέρι .                                                                                                                                         Περιλαμβάνει επίσης μπάνερ, πανό, έντυπα προβολής όπως χάρτη με  φυσικές διαδρομές, το χιονοδρομικό κέντρο και χρήσιμες πληροφορίες για τον τόπο και για τον επισκέπτη.
Στην προσπάθειά  μας να επικοινωνήσουμε μέσα από κοινές μνήμες, οργανώνουμε έκθεση φωτογραφίας και φιλοτεχνούμε μία αξιόλογη έκδοση (φωτογραφικό άλμπουμ). Εκτός της ημερίδας, το πρόγραμμα των εκδηλώσεων περιλαμβάνει μουσικές εκδηλώσεις με βλάχικες ορχήστρες, εστίαση των επισκεπτών με αρνιά ή μπουφέ, οργάνωση πολιτιστικών εκδηλώσεων όπως η  έκθεση φωτογραφίας κλπ.
Για το πρόγραμμα των εκδηλώσεων στα μέσα του Ιουνίου θα εκδώσουμε ειδικό έντυπο προβολής των εκδηλώσεων.                                                                                                                                                             Η στήριξή σας, στην πρωτοβουλία μας αυτή ως χορηγός, θα συνέβαλλε τα μέγιστα στην άρτια  και ολοκληρωμένη οργάνωση.
Ως ανταπόδοση της ευγενικής χειρονομίας και ανάλογα με το ύψος της χορηγίας, θα αναλάβουμε να προβάλουμε και την δική σας επιχείρηση ή τον φορέα σας  σε όλες τις εκδόσεις μας
Θα σας παρακαλούσαμε για την εκδήλωση ενδιαφέροντός και στη συνέχεια θα σας επισκεφτεί συνεργάτης – εθελοντής για να σας ενημερώσει για τις λεπτομέρειες
Είμαστε στην διάθεσή σας για κάθε λεπτομέρεια.
Με εκτίμηση
Για την Οργανωτική Επιτροπή
Δάφας Παντελής – Μιχάλης Λιάκος –Μακεδόνας Κόκκος
Τηλ. Επικοινωνίας  23850 29625, κιν. 6932 870562
Δ/νση Επικοινωνίας: Δασικός συνεταιρισμός Πισοδερίου Μεγ. Αλέξάνδρου 83 Φλώρινα 53100