ΦΛΩΡΙΝΑ <div style="background:#3BB9FF; padding:5px 8px 5px 8px;"> "Δέχομαι απειλές για τη ζωή μου" λέει ο Δήμαρχος Γρεβενών </div> - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : "Δέχομαι απειλές για τη ζωή μου" λέει ο Δήμαρχος Γρεβενών

.

.

Δευτέρα 11 Ιουλίου 2011

"Δέχομαι απειλές για τη ζωή μου" λέει ο Δήμαρχος Γρεβενών

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε σήμερα ο Δήμαρχος Γρεβενών Δημοσθένης Κουπτσίδης για το θέμα της ΔΕΚΕΓ («Δημοτική Επιχείρηση Κοινωφελούς Έργου Γρεβενών» ) – που μεταδόθηκε ζωντανά από τον Star- Fm 933- και ουσιαστικά απάντησε σε όσα του καταλόγισε ο πρώην Δήμαρχος Γιώργος Νούτσος σε συνέντευξη που ..
είχε δώσει την προηγούμενη εβδομάδα.

«Οι Γρεβενιώτες θέλουν να ξέρουν που πήγαν τα χρήματα των δημοτών, θα φτάσουμε το θέμα μέχρι τέλους και δεν θα κάνουμε τη χάρη σε αυτούς που απεργάζονται σενάρια να σταματήσουν ή να φυμώσουν τον Δήμαρχο και την δημοτική αρχή», είπε o κ. Κουπτσίδης και αναφερόμενος σε απειλές που δέχτηκε είπε ότι: «Στο Γραφείο δέχτηκα απειλή από «κομιστή» επιταγών της ΔΕΥΑΓ ("Δημοτική Επιχείρηση Υδρευσης Γρεβενών"), ο οποίος επί λέξη μου είπε: "Με τους προηγούμενους συνεργαζόμουνα. Εσύ δεν συνεργάζεσαι, και έφυγε κουνώντας τα χέρια και το κεφάλι."

 Συναντηθήκαμε ξανά στα δικαστήρια και καλούμαστε τώρα να αποδείξουμε πως δεν ήμαστε «ελέφαντες». Εάν πάθουμε κάτι, τα στοιχεία που έχουμε στη διάθεση μας τα έχουμε καταθέσει σε συμβολαιογράφο και υπάρχουν. Εμείς δεν μιλάμε με εκβιασμούς και απειλές, μιλάμε με γεγονότα» κατέληξε ο Δήμαρχος Γρεβενών.

πηγή: star-fm.gr Γρεβενών