ΦΛΩΡΙΝΑ Λαγκαδάς: Από τους πρώτους Δήμους που έδωσαν αντίγραφα σχολικών βιβλίων στους μαθητές ! - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : Λαγκαδάς: Από τους πρώτους Δήμους που έδωσαν αντίγραφα σχολικών βιβλίων στους μαθητές !

.

.

Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011

Λαγκαδάς: Από τους πρώτους Δήμους που έδωσαν αντίγραφα σχολικών βιβλίων στους μαθητές !

Φέτος η σχολική χρονιά ξεκίνησε με αρκετές δυσκολίες κυρίως σε ό,τι αφορά την μεταφορά των μαθητών στα σχολεία, τη χορήγηση των σχολικών βιβλίων, αλλά και τις ελλείψεις διδακτικού προσωπικού.



Σχετικά με το πρώτο, ο Δήμαρχος διαβεβαίωσε ότι η μεταφορά των μαθητών θα γίνεται κανονικά με τα ίδια μέσα όπως και πέρυσι, ως το τέλος του Δεκέμβρη με ευθύνη της πρώην Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης κι όπου παρουσιαστούν προβλήματα θα αντιμετωπιστούν άμεσα από τις υπηρεσίες του Δήμου Λαγκαδά, ο οποίος θα έχει και την αποκλειστική ευθύνη από τις αρχές του Γενάρη.
Στο θέμα της χορήγησης των σχολικών βιβλίων ο Δήμος Λαγκαδά είναι από τους πρώτους στη χώρα που άρχισε ήδη να διανέμει αντίγραφα του διδακτικού υλικού σε όλους τους μαθητές, με δικά του έξοδα, ούτως ώστε η φοίτηση των μαθητών σε όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης να ξεκινήσει χωρίς προβλήματα.
www.perifereianews.com