ΦΛΩΡΙΝΑ ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡO ΝΟΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡO ΝΟΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

.

.

Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡO ΝΟΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ


Η Διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Φλώρινας εκφράζει δημόσια τις ευχαριστίες της προς το Δήμαρχο Φλώρινας κ. Ιωάννη Βοσκόπουλο, για το έργο που πραγματοποιήθηκε από την τεχνική υπηρεσία του δήμου, στο περιβάλλον χώρο του εργατικού κέντρου.




Η παρέμβαση αυτή ήταν επιβεβλημένη για τον καλλωπισμό του χώρου και κυρίως την ασφάλεια προσέλευσης των μελών στις συνεδριάσεις και Γενικές Συνελεύσεις του Εργατικού Κέντρου, όλων όσον χρησιμοποιούν την αίθουσα του εργατικού κέντρου αλλά και των κατοίκων της γύρω περιοχής.

Τέτοιου είδους παρεμβάσεις βοηθούν στον καλλωπισμό της πόλης μας και την εύρυθμη λειτουργία των υπηρεσιών που εξυπηρετούν τα μέλη του εργατικού κέντρου και τους κατοίκους του νομού Φλώρινας.

Ευχαριστούμε και πάλι και πιστεύουμε ότι θα συνεχίσουμε να έχουμε συνεργασία για το καλό των εργαζομένων και των κατοίκων του νομού μας.


ΓΙΑ ΤΟ Ε.Κ.Φ.

            Ο                                                    Ο
              ΠΡΟΕΔΡΟΣ                        ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
      
                                 ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΜΠΙΡΟΣ              ΜΙΧΑΗΛ ΚΑΡΑΚΟΛΗΣ