Για 6η συνεχόμενη χρονιά το εστιατόριο «Κοντοσώρος» στο Ξινό Νερό Αμυνταίου παίρνει το βραβείο Ελληνικής Κουζίνας στους Χρυσούς Σκούφους.
Σημαντικό στοιχείο της φετινής βράβευσης είναι η αύξηση της βαθμολογίας που συγκέντρωσε το εστιατόριο, γεγονός που δείχνει τη συνεχή προσπάθεια για βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών και προβολή της τοπικής κουζίνας και των προϊόντων της περιοχής μας.
Σημαντικό στοιχείο της φετινής βράβευσης είναι η αύξηση της βαθμολογίας που συγκέντρωσε το εστιατόριο, γεγονός που δείχνει τη συνεχή προσπάθεια για βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών και προβολή της τοπικής κουζίνας και των προϊόντων της περιοχής μας.