ΦΛΩΡΙΝΑ Στις 20 Δεκεμβρίου τελικά ο Τσίπρας στην Κοζάνη! - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : Στις 20 Δεκεμβρίου τελικά ο Τσίπρας στην Κοζάνη!

.

.

Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014

Στις 20 Δεκεμβρίου τελικά ο Τσίπρας στην Κοζάνη!

Το Σάββατο, 20 Δεκεμβρίου, θα έρθει τελικά στην Κοζάνη ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, προκειμένου να δώσει το «παρών» στην Περιφερειακή Συνδιάσκεψη του κόμματος! Ο ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται να δίνει ιδιαίτερο βάρος στη Δυτική Μακεδονία και γι’ αυτό το λόγο η αρχική ημερομηνία που είχε οριστεί(14 Δεκέμβρη) άλλαξε, προκειμένου να καταφέρει ο Πρόεδρος του κόμματος, Αλέξης Τσίπρας, να παραστεί στη Συνδιάσκεψη.






Τα τοπικά στελέχη ενημερώθηκαν για τη συγκεκριμένη αλλαγή και την παρουσία του κ. Τσίπρα στην περιοχή και ήδη κινούν τις διαδικασίες για μεγάλη κινητοποίηση προκειμένου ο ΣΥΡΙΖΑ να δείξει ιδιαίτερη δυναμική στη Δυτική Μακεδονία.



Ποιος θα έχει…περισσότερο κόσμο στην Κοζάνη; Ο Τσίπρας ή ο Παπανδρέου;



Ήδη άρχισαν τα πρώτα στοιχήματα: Ποιος θα συγκεντρώσει τον περισσότερο κόσμο στην Κοζάνη; Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας ή ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου; Η ομιλία του δεύτερου θα γίνει στο Εκθεσιακό Κέντρο των Κοίλων στις 17 Δεκεμβρίου και του πρώτου στις 20 Δεκεμβρίου, δηλαδή μόλις τρεις ημέρες αργότερα. Ίσως στο Εκθεσιακό Κέντρο. Οπότε οι συγκρίσεις μάλλον θα είναι αναπόφευκτες…


http://www.prlogos.gr/index.php/paraloga/18964-stis-20-dekemvriou-telika-o-tsipras-stin-kozani