ΦΛΩΡΙΝΑ Το μήνυμα που ανέβασε στο facebook ο Αντιδήμαρχος Φλώρινας Χρήστος Μπαρδάκας για της χθεσινές εκλογές. - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : Το μήνυμα που ανέβασε στο facebook ο Αντιδήμαρχος Φλώρινας Χρήστος Μπαρδάκας για της χθεσινές εκλογές.

.

.

Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015

Το μήνυμα που ανέβασε στο facebook ο Αντιδήμαρχος Φλώρινας Χρήστος Μπαρδάκας για της χθεσινές εκλογές.

Συγχαρητήριο μήνυμα στο προφίλ του facebook ανέβασε σήμερα ο Αντιδήμαρχος Φλώρινας Χρήστος Μπαρδάκας αναφερόμενος στην νίκη του ΣΥΡΙΖΑ και στους νέους βουλευτές.




Συγχαρητήρια στον ΣΥΡΙΖΑ για τη μεγάλη χθεσινή νίκη. Ελπίζω να υλοποιήσει σύντομα τις δεσμεύσεις που ανέλαβε απέναντι στον Ελληνικό λαό και, παράλληλα, να διατηρήσει τη χώρα μας εντός Ε.Ε. και ευρώ. Καλή δύναμη στους νεοεκλεγέντες βουλευτές της Π.Ε. Φλώρινας, Γιάννη Αντωνιάδη και Κώστα Σέλτσα, οι οποίοι έχουν να αντιμετωπίσουν ιδιαίτερα σημαντικές προκλήσεις και καλούνται να δώσουν λύσεις σε πολλά, σύνθετα και χρόνια προβλήματα του τόπου.
Πίστωση χρόνου, δυστυχώς, δεν υπάρχει ούτε για την Ελλάδα ούτε για την Φλώρινα. Το μόνο που μπορεί να περιμένει λίγο είναι η κριτική, διότι οφείλουμε να την ασκήσουμε επί των πράξεων και της συνέπειας των λόγων κι όχι επί των προθέσεων ή σε υποθετική βάση.