ΦΛΩΡΙΝΑ Ένα «mini bus» δώρισε ο Δήμος Φλώρινας, στην Αστυνομική Διεύθυνση Φλώρινας, προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι υπηρεσιακές ανάγκες-ΒΙΝΤΕΟ - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : Ένα «mini bus» δώρισε ο Δήμος Φλώρινας, στην Αστυνομική Διεύθυνση Φλώρινας, προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι υπηρεσιακές ανάγκες-ΒΙΝΤΕΟ

.

.

Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2015

Ένα «mini bus» δώρισε ο Δήμος Φλώρινας, στην Αστυνομική Διεύθυνση Φλώρινας, προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι υπηρεσιακές ανάγκες-ΒΙΝΤΕΟ

Ένα μικρό λεωφορείο «mini bus» δώρισε ο Δήμος Φλώρινας, στην Αστυνομική Διεύθυνση Φλώρινας, προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι υπηρεσιακές ανάγκες. Πρόκειται για ένα μικρό λεωφορείο, τύπου MERCEDES SPRINTE δεκαεννέα θέσεων, το οποίο δωρίθηκε στην μέχρι και τη λήξη της θητείας της παρούσας Δημοτικής Αρχής.







Κατά την τελετή παράδοσης παρόντες ήταν ο Δήμαρχος Φλώρινας κ. Γιάννης Βοσκόπουλος, ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας Ταξίαρχος κ. Χρήστου Δημοσθένης, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φλώρινας, Αστυνομικός Διευθυντής κ. Χήρας Δημήτριος, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Φλώρινας Επιπυραγός κ. Γιάννης Μιαούλης, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Μιχάλης Καρακόλης και Χρήστος Μπαρδάκας, ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Φλώρινας κ. Νίκος Μουρατίδης, ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Φλώρινας κ. Γιάννης Μουρατίδης, καθώς και αστυνομικοί και πολιτικό προσωπικό της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φλώρινας.
Στη δωρεά παρευρέθη και ο συμβολαιογράφος και μέλος της Δημοτικής Κοινότητας Φλώρινας κ. Αναστάσιος Χατζηχρήστος, ο οποίος αφιλοκερδώς προέβη στη σύνταξη των απαραίτητων συμβολαίων για την παραχώρηση του «mini bus».
Κατά την τελετή παράδοσης παραλαβής ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Μακεδονίας Ταξίαρχος κ. Χρήστου Δημοσθένης, είπε:
« Θα ήθελα να ευχαριστήσω το Δήμο Φλώρινας για αυτή τη δωρεά του λεωφορείου. Η δωρεά σας αυτή, έχει ιδιαίτερη σημασία σήμερα, λόγω της κρίσεως που υπάρχει. Παρά τις οικονομικές δυσκολίες οι οποίες υπάρχουν, η Ελληνική Αστυνομία προσπαθεί να ανταποκριθεί συστηματικά, να αντιμετωπίσει το έγκλημα και να εξασφαλίσει καλύτερη ποιότητα υπηρεσιών στον πολίτη.
 Με την κίνησή σας αυτή,  αποδεικνύεται και έμπρακτα η κοινή συνεργασία, μεταξύ του Δήμου Φλώρινας και της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φλώρινας, ενώ επιβεβαιώνεται η στήριξη του Δήμου στο μάχιμο αστυνομικό. Άλλωστε, κοινός στόχος και των δύο, είναι να προσφέρουν στους πολίτες αυτής της ακριτικής περιοχής. Εμείς, ως ένστολοι πολίτες και ως αστυνομικοί, οφείλουμε και να αναγνωρίσουμε και να αναδείξουμε αυτή την προσφορά, η οποία ουσιαστικά είναι προσφορά προς την κοινωνία.
Κε Δήμαρχε, σας εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας και σας διαβεβαιώνουμε ότι η προσφορά σας αυτή, θα μετατραπεί από τους αστυνομικούς σε προσφορά υψηλών υπηρεσιών προς την Τοπική Κοινωνία και τους πολίτες της».
Ο Διευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φλώρινας κ. Χήρας Δημήτριος, ακολούθως είπε:
«Ευχαριστούμε το Δήμο Φλώρινας για την ευγενική προσφορά του και δωρεά του λεωφορείου «mini bus» στην Αστυνομική Διεύθυνση Φλώρινας. Η ενίσχυση του στόλου μας με ένα ακόμα λεωφορείο, βοηθάει ουσιαστικά στο έργο μας και ειδικά τώρα τις δύσκολες μέρες που διανύουμε.
Η πρωτοβουλία αυτή όμως, είναι και μια απόδειξη της άριστης συνεργασίας που ήδη υπάρχει και θα συνεχίσει να υπάρχει μεταξύ της Υπηρεσίας μας και του Δήμου Φλώρινας.
Θέλω να βεβαιώσω όλους, για άλλη μια φορά ότι θα συνεχίσουμε ακούραστα να προσφέρουμε στους πολίτες της περιοχής μας, με στόχο να νιώθουν και να είναι ασφαλείς. Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω και τον κ. Αναστάσιο Χατζηχρήστο, ο οποίος προσέφερε δωρεάν τα συμβολαιογραφικά έξοδα για τη μεταβίβαση».
Με την ολοκλήρωση της ομιλίας του ο κ. Χήρας, παρέδωσε στον κ. Δήμαρχο μια αναμνηστική πλακέτα για την προσφορά του Δήμου στην Αστυνομική Διεύθυνση Φλώρινας.
Ο Δήμαρχος Φλώρινας κ. Γιάννης Βοσκόπουλος, είπε:
«Θεωρώ κ. Διευθυντά ότι είναι υπερβολή να μας ευχαριστείτε, για κάτι το οποίο θεωρούμε αυτονόητο και υποχρέωσή μας. Ως Δήμος, όπως ήδη ξέρετε, είχαμε πολύ καιρό να δούμε έναν συνεργάσιμο Διευθυντή στην περιοχή μας και ζητάμε τα αυτονόητα την εξυπηρέτηση και προστασία των πολιτών. Αυτό δηλαδή, το οποίο κάνει σήμερα η Αστυνομία στη Φλώρινα.
Θεωρώντας ότι το έργο το οποίο επιτελεί η Αστυνομία στην περιοχή μας, είναι πολύ σοβαρό, διαπιστώσαμε ότι η μετακίνηση των αστυνομικών στις υπηρεσίες στο σύνολο της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας, γίνεται με δυσκολία. Ως Δήμος, έχοντας στη διάθεσή μας «mini bus» τα οποία είναι καινούργια οχήματα και σε άριστη κατάσταση, θεωρήσαμε ότι προσφέροντας στην Αστυνομία, ένα τέτοιο λεωφορείο θα διευκολύναμε και θα συμβάλλαμε στην ασφαλή μετακίνηση των αστυνομικών υπαλλήλων, το οποίο προέχει.
Χαιρόμαστε που η Αστυνομία την οποία έχουμε, μας προστατεύει από κάθε κακώς κείμενο που μπορεί να υπάρξει στην περιοχή μας. Αξίζουν συγχαρητήρια και στον Περιφερειακό Διευθυντή και τον ευχαριστούμε θερμά που βρίσκεται σήμερα μαζί μας, και στον Διευθυντή της Φλώρινας, αλλά και σε όλη τη δύναμη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φλώρινας.
Εμείς, ως Δήμος Φλώρινας, είμαστε στη διάθεσή σας και για ότι άλλο χρειαστείτε και είναι στις δυνατότητές μας  να το κάνουμε.
Ακόμα και αν χρειαστείτε κι ένα δεύτερο «mini bus», μπορούμε να σας το προσφέρουμε. Γιατί προκειμένου να κάθονται και να σκουριάζουν, είναι προτιμότερο να είναι σε λειτουργία και να είναι χρήσιμα για τους δημότες και την κοινωνία της Φλώρινας.
Αυτό μπορεί να γίνει και με τις άλλες υπηρεσίες της Φλώρινας, και με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, με την οποία έχουμε εξαιρετική συνεργασία καθώς και με τον στρατό.
Σας ευχαριστώ θερμά για μια ακόμη φορά για την εξαιρετική συνεργασία και θέλω ακόμα  να ευχαριστήσω και τον κ. Χατζηχρήστο οποίος έκανε δωρεάν τη μεταβίβαση και να σας ευχηθώ καλά ταξίδια με το λεωφορείο».