Η Ακαδημία Οίνου του Αριστοτέλη υποδέχτηκε προχθές Σάββατο το Κτήμα Claudia Papayianni (Κλαούντια Παπαγιάννη) από τη Χαλκιδική και τον Chef, Νίκο Κοντοσώρο με σκοπό το πως να συνδυαστούν τα τρία μοναδικά κρασιά,...
Αλεξάνδρα (Λευκός ξηρός, 2015, Μαλαγουζιά 100%)
• Εξ’ Αρνών Λευκός (Λευκός ξηρός, 2015, Ασύρτικο 50% και Sauvignon Blanc 50%)
• Εξ’ Αρνών Ροζέ (Ροζέ ημίξηρος, 2015, Grenache Rouse 100%)
(και τα τρία Προστατευόμενης Γεωγραφικής Ένδειξης Χαλκιδικής)
Ο βραβευμένος Chef, Νίκος Κοντοσώρος, πρότεινε γευστικούς συνδυασμούς με τα κρασιά.
Αλεξάνδρα (Λευκός ξηρός, 2015, Μαλαγουζιά 100%)
• Εξ’ Αρνών Λευκός (Λευκός ξηρός, 2015, Ασύρτικο 50% και Sauvignon Blanc 50%)
• Εξ’ Αρνών Ροζέ (Ροζέ ημίξηρος, 2015, Grenache Rouse 100%)
(και τα τρία Προστατευόμενης Γεωγραφικής Ένδειξης Χαλκιδικής)
Ο βραβευμένος Chef, Νίκος Κοντοσώρος, πρότεινε γευστικούς συνδυασμούς με τα κρασιά.