ΦΛΩΡΙΝΑ Η ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΡΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΞΕΡΞΗ - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : Η ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΡΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΞΕΡΞΗ

.

.

Παρασκευή 25 Μαρτίου 2016

Η ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΡΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΞΕΡΞΗ

Δύο ημέρες  μετά   την  πολύνεκρη ισλαμική επίθεση στις Βρυξέλλες, στην καρδιά της σημερινής ανομικής και αναιμικής ιδεών και ταυτότητας Ευρώπης και την ημέρα που οι Ελληνες εορτάζουν την εθνική τους παλλιγενεσία, επιβάλλεται να επισημανθούν  πανάρχαιες αλήθειες των λαών, που οι σημερινές δορυφορικές ηγεσίες της άναρχης ,ανομικής και αναιμικής ιδεών παγκοσμιοποίησης αδυνατούν να δουν, τυφλωμένες από την παγκόσμια κατανομή της εξουσίας , του πλούτου και της ενέργειας:  μηδένα προ του τέλους μακάριζε!  




  Λες και ήταν τα κορόιδα της ιστορίας οι 300 του Λεωνίδα, που κράτησαν μακριά από την Ευρώπη την πάντοτε ακραία φρονημάτων Ασία, με τις  εξτρεμιστικές της πάντα δοξασίες, από την υπεροπτική Βαβυλώνα, μέχρι τις  αιμοδιψείς ορδές του Τζέκινς Χαν και  τη συνέχεια αυτών  των Ουγούρων Σελτζούκων, που έγιναν Οθωμανοί και Νεοθωμανοί!  

   Κανείς ευρωπαίος δεν διδάχθηκε  από την ανάγκη πολιτιστικής οικονομικής, διπλωματικής (κι ας φαινόταν στρατιωτική )  κυριαρχία του Αλέξανδρου στην Ανατολή , που τη μετέτρεψε  έστω για λίγο, σε  μια ευρωπαικής επιρροής ήπειρο!
  Οι αχάριστοι  ευρωπαίοι  μάλιστα , κι οι ( ιστορικά , τουλάχιστον πολιτιστικοί δολοφόνοι του ) βαβυλώνιοι (εντός και δια-ηπειρωτικά εκτός αυτής) , θέλησαν να τον  διασύρουν, προσπαθώντας να τον φυλακίσουν  σε ένα αηδιαστικό  πολυεθνικό βαλκανικό μόρφωμα  και σε μια στραβο-σλαβόγλωσσα, που στραμπουλάει και γλώσσα και νου και να την ακούς ακόμα :  σρτσε, βρτσε, τρτσε, ζρτσε, κρτσε!  

   Το  υπεροπτικό Δυτικό Ρωμαικό Κράτος δεν συγχώρεσε ποτέ τον Κωνσταντίνο, ελελοτυφλώντας που επέλεξε την ορθότερη  οικουμενική Πρωτεύουσα των Εθνών, Ανατολής και Δύσης  την Πόλη  του Βύζαντα του Μεγαρέα, χαρίζοντας  την, ανατρεπτικά παγκόσμιων ισορροπιών   στους Αγαρηνούς  μογγόλους, κι όχι μόνον αυτό:

  Κορυφαίοι Αλεμανοί  των ευρωπαίων να συνεργάζονται σήμερα με την Τουρκία,  για τον έλεγχο του Αιγαίου και του ορυκτού του πλούτου!  

 Κι από την άλλη οι σύγχρονοι  άτλαντες, σε συνεργασία με …βαβυλώνιους να ζητούν κι αυτοί το ίδιο!

 Κι όχι μόνο να  παραγνωρίζουν την ακραία εξτρεμιστική  φύση της Ασίας αλλά σε σημαντικό βαθμό να μην την εμποδίζουν, ίσως για να κάνουν  ιστορικό ανάχωμα στην ανερχόμενη συμμαχία  της Ρωσίας με την Κίνα και όλων των δορυφορικών κρατών της , εντός και εκτός Ασίας!

   Ανοίγοντας όμως την πόρτα του ισλαμικού φρενοκομείου, το ακραίο Ισλάμ εισβάλλει στην Ευρώπη και δείχνει το πραγματικό του πρόσωπο, εξωθούμενο και από μια πάντα φαντασμένη Τουρκία και έχοντας  ανύπαρκτες ηγεσίες στην Ελλάδα, όσο και ανιστόρητες και εξόχως ανομικότερες και αναιμικότερες ιδεών από όλα τα κράτη της γης!   

  Αν κρατούσαν πρωτεύουσα του το ενιαίο  Ρωμαικό Κράτος την Κωνσταντινούπολη, όχι μόνο δεν θα είχαν γίνει 2 παγκόσμιοι πόλεμοι , στην ουσία διαμελισμού του, αλλά θα υπήρχε  φυσιολογική φραγή  της Ασίας στα όρια της, με πολιτιστικούς, ιστορικούς και γεωστρατηγικούς όρους!

  Ούτε η Ρωσία, το βόρειο Βυζάντιο των σιτηρών θα ήταν έξω από το διεθνές παιχνίδι, ώστε να καλύπτει το κενό του Βυζαντίου, ούτε το παραδοσιακό Ισλάμ, έχοντας τις μνήμες τις Αλεξάνδρειας  «διπλοκέρατης» ισοπολιτείας  και της Κωνσταντίνειας  «αγιασμένης  δια της παλάμης του Προφήτη» στο όρος Σινά διακήρυξης του, περί σεβασμού και προστασίας των ορθοδόξων από το ίδιο το Ισλάμ, που αποτέλεσε τη βάση της κρατικής συνύπαρξης Ορθοδόξων και Μουσουλμάνων στο Οθωμανικό Κράτος, μετά την Αλωση της Πόλης!

  Η οποία άλωση, είναι γνωστό ότι υλοποιήθηκε, αφού άλλαξαν οι συνθήκες της συμφωνίας  του Αρπ Ασλάν με τον Ρωμανό στο Ματζικέρτ (  πρωτεύουσα των Μήδων-Κούρδων , εκεί που σήμερα ματώνει η ίδια η Τουρκία ):  περί μη εισόδου των Δυτικών  Σταυροφόρων στο Βυζαντινό έδαφος , που καταστρατηγήθηκε με την κυριαρχία των Ενετών εμπόρων στο Αιγαίο, γεγονός που και έθιγε και θίγει τα ρωσικά συμφέροντα ( καταργώντας και την εκ βορράν ισορροπία)!

  Ετσι λοιπόν η …περίσσεια  ευρωπαική, ατλαντική, βαβυλώνια και όποια άλλη σήμερα ιστορική  άγνοια  οδηγεί μοιραία στην επανάληψη της ιστορίας, όχι με ανοιχτό πόλεμο αλλά σαν πολύνεκρη κακόγουστη  φάρσα, εντός των ευρωπαικών κοινωνιών!

  Καταστρέφοντας με όλο τους το μένος και με όλο τους το μίσος , εντός και εκτός Ελλάδας , τα σκεπτικά παγκόσμιας ισορροπίας των Ελλήνων είναι νομοτέλεια ότι θα υποστούν τις αναπόφευκτες συνέπειες , διότι οι  έλληνες και με Λεωνίδα και με Αλέξανδρο και με Κωνσταντίνο ήξεραν να ιππεύουν τις …ασιατικές καμήλες και με το άγριο και με το μαλακό!

   Αρα λοιπόν  ανατρέποντας την φυσική ισορροπία που  εμπνεύστηκαν ιστορικοί ηγέτες των ελλήνων  είναι μαθηματικά βέβαιο ότι αυτοί που το κάνουν δεν θα γνωρίσουν δυστυχώς τον βασιλιά Ξέρξη και την όποια ,κάποια κουλτούρα του!

   Θα  γνωρίσουν τη μεγαλύτερη και χειρότερη μορφή απολιτισμού και βαρβαρότητας που  γνώρισε η οικουμένη και μάλιστα  ανθρωπιστικώς υποδεχόμενοι αυτήν !



                                      Ο  ρους της ιστορίας