ΦΛΩΡΙΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΣΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ-ΒΙΝΤΕΟ - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΣΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ-ΒΙΝΤΕΟ

.

.

Κυριακή 20 Μαρτίου 2016

ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΣΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ-ΒΙΝΤΕΟ

Φορολογικό Σεμινάριο που διοργάνωσε το 5ο ΠΤ Δυτικής Μακεδονίας διενεργήθηκε στη Φλώρινα το Σάββατο 19-3-16 με θέμα   «ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ  ΦΥΣΙΚΩΝ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ», με εισηγητές  2 έμπειρα  πρώην στελέχη του Υπουργείου Οικονομικών τον κ. Χρήστο Γιαννόπουλο  και τον κ. Παντελή  Δασκαλάκη, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δήμου Φλώρινας.




      Το σεμινάριο διεξήχθηκε ανοιχτά και  στη διάρκεια του υπήρξαν ερωτήσεις από τους λογιστές φοροτέχνες , που κατά κύριο λόγο συμμετείχαν.

     Στο τέλος της εκδήλωσης  έκανε δηλώσεις ο Πρόεδρος του 5ου Π.Τ Δυτικής Μακεδονίας του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος κ. Εμμανουήλ Καρακάσης.
     Από τη Διοίκηση του 5ου ΠΤ ΟΕΕ συμμετείχε από τη  νεότερη γενιά  οικονομολόγων ο κ. Ιορδάνης Μπάντης και η κ. Ελένη Καφάση, κι από την παλαιότερη γενιά η κ. Χρυσούλα Μαρκούση!

    Ξεχωριστή παρουσία του γνωστού οικονομολόγου κι αντιπρόσωπου της Φλώρινας στην Κεντρική Διοίκηση του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος  κ. Κων/νου Μπομπότα, στην κάτω φωτο με τους 2 εισηγητές του φορολογικού σεμιναρίου…