ΦΛΩΡΙΝΑ Το Βαλκανικό και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Βάδην στη Φλώρινα -βίντεο φώτο - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : Το Βαλκανικό και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Βάδην στη Φλώρινα -βίντεο φώτο

.

.

Σάββατο 8 Απριλίου 2017

Το Βαλκανικό και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Βάδην στη Φλώρινα -βίντεο φώτο

Στην Φλώρινα έγινε σήμερα το Βαλκανικό Πρωτάθλημα βάδην και μαζί το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 20χλμ βάδην Α/Γ και Νέων. Η χώρα μας κατέκτησε επτά μετάλλια στο σύνολο και κατέλαβε την δεύτερη θέση στον πίνακα μεταλλίων, ενώ βρέθηκε στην ίδια θέση και στον πίνακα βαθμολογίας







ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK! ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑ



Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε ο Αλέξανδρος Παπαμιχάηλ στα 20χλμ βάδην του Βαλκανικού Πρωταθλήματος. Ο κορυφαίος Ελληνας βαδιστής τερμάτισε πρώτος σε 1.26.40, σε μια κούρσα, όπου δεν ήθελε να πιέσει τον εαυτό του. "Ημουν άρρωστος τις τελευταίες ημέρες, ωστόσο δεν ήθελα να αφήσω τη διοργάνωση. Μπήκα έκανα έναν ήρεμο αγώνα και κατάφερα να νικήσω. Πλέον συνεχίζω με στόχο το Ευρωπαϊκό Κύπελλο βάδην, όπου θέλω να παρουσιαστώ δυνατός", είπε ο Παπαμιχαήλ. Ο Ζαχαρίας Τσαμουδάκης ήταν η δεύτερη ελληνική συμμετοχή στη διοργάνωση, ωστόσο δεν κατατάχθηκε, αφού ακυρώθηκε.

Σε χαλαρό ρυμό επέλεξε να πάει την κούρσα και η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, που ήταν νικήτρια στο αντίστοιχο αγώνισμα των γυναικών με 1 ώρα 34.00. Η αθλήτρια του Θανάση Δελγηγιάννη πριν από μία εβδομάδα αγωνίστηκε στο Ρίο Μαγιόρ, όπου έπιασε το όριο συμμετοχής για το Παγκόσμιο. Το ασημένιο μετάλλιο στην ίδια απόσταση κατέκτησε η Παναγιώτα Τσινοπούλου με 1.39.32.

Πολύ κοντά στο όριο συμμετοχής στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ20 ετών βρέθηκε η Σοφία Αλικανιώτη, που ήταν νικήτρια στα 10χλμ. βάδην Κ20 με 49.19. Το όριο συμμετοχής στη συγκεκριμένη διοργάνωση είναι 49.15, επίδοση μέσα στις δυνατότητες της αθλήτριας. Στη δεύτερη θέση επίσης με πολύ καλή εμφάνιση ήταν η Δήμητρα Μπόχωρη με 50.19.  Η Αθανασία Βαίτση συμμετείχε εκτός συναγωνισμού στον αγώνα και έδειξε σε πολύ καλή κατάσταση, αφού πέτυχε 50.13. Οι τρεις αθλήτριες θα έχουν την ευκαιρία στους επόμενους αγώνες τους να διεκδικήσουν τη συμμετοχή τους στη διοργάνωση του Γκροσέτο. Στο βάθρο των νικητών όπως και πέρυσι ανέβηκε ο Γιώργος Τζατζιμάκης. Ο νεαρός, ο οποίος έχει ήδη το όριο για Γκροσέτο, ήταν δεύτερος στα 10χλμ βάδην Εφήβων με 44.39.

Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε στα 5χλμ. βάδην Παίδων ο Ανθιμος Κελεπούρης, που διένυσε την απόσταση σε 48.12 και ακολούθησε στην τέταρτη θέση ο Θέμης Τσαρούχας με 49.10. Στα 5χλμ βάδην κορασίδων, η Μαρία Σεφεριάδη ήταν πέμπτη με 25.41 και μία θέση πίσω της τερμάτισε η Ολγα Φιάσκα (25.41).
































ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ