ΦΛΩΡΙΝΑ Έτοιμοι να προχωρήσουν σε δυναμικές κινητοποιήσεις είναι οι κάτοικοι των Αναργύρων, που βλέπουν πως οι διαδικασίες για τη μετεγκατάσταση του οικισμού έχουν παγώσει.Βίντεο - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : Έτοιμοι να προχωρήσουν σε δυναμικές κινητοποιήσεις είναι οι κάτοικοι των Αναργύρων, που βλέπουν πως οι διαδικασίες για τη μετεγκατάσταση του οικισμού έχουν παγώσει.Βίντεο

.

.

Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2017

Έτοιμοι να προχωρήσουν σε δυναμικές κινητοποιήσεις είναι οι κάτοικοι των Αναργύρων, που βλέπουν πως οι διαδικασίες για τη μετεγκατάσταση του οικισμού έχουν παγώσει.Βίντεο

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας, Γιώργο Τσισμαλίδη, αν δεν υπάρξουν νεότερες εξελίξεις μέχρι και την προσεχή Δευτέρα, τότε την Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου, όλοι οι κάτοικοι θα συγκεντρωθούν στην "κόκκινη ζώνη", στις 11 το πρωί.
Ο κ. Τσισμαλίδης ζητά από όλους τους φορείς να βρίσκονται την ημέρα αυτή στην τοπική κοινότητα, προκειμένου να εξηγήσουν στους κατοίκους τους λόγους της καθυστέρησης.

</div>ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK! ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑ
"Η υπομονή μας έχει εξαντληθεί" είπε χαρακτηριστικά. "Ζητάμε να γίνει άμεσα η απαλλοτρίωση και η μετεγκατάσταση γιατί ο κόσμος υποφέρει κυριολεκτικά. Κοιμόμαστε το βράδυ και δε ξέρουμε αν θα ξυπνήσουμε ζωντανοί. Χειμώνας έρχεται και εμείς είμαστε ακόμα στους Αναργύρους." τόνισε.