ΦΛΩΡΙΝΑ Τα έθιμα και τα εδέσματα του γάμου σε Φλώρινα, Μικρά Ασία, Θεσσαλία και Πόντο. Βίντεο-φώτο - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : Τα έθιμα και τα εδέσματα του γάμου σε Φλώρινα, Μικρά Ασία, Θεσσαλία και Πόντο. Βίντεο-φώτο

.

.

Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017

Τα έθιμα και τα εδέσματα του γάμου σε Φλώρινα, Μικρά Ασία, Θεσσαλία και Πόντο. Βίντεο-φώτο

Η συνεργασία τεσσάρων συλλόγων της Φλώρινας έφερε ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα στη διοργάνωση της εκδήλωσης «Πατρίδων Γεύσεις», που πραγματοποιήθηκε για δεύτερη συνεχή χρονιά. Η Εύξεινος Λέσχη Φλώρινας, ο Σύλλογος Θεσσαλών & Φίλων Ν. Φλώρινας, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πολυπλατάνου «Μέγας Αλέξανδρος» και ο Σύλλογος Κιουταχειωτών και Μικρασιατών Φλώρινας «Άγιος Μηνάς», παρουσίασαν τα έθιμα και τα εδέσματα του γάμου από τον Πόντο, τη Θεσσαλία, τη Φλώρινα και τη Μικρά Ασία αντίστοιχα.



</div>ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK! ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑ


 Τα μέλη των συλλόγων παρουσίασαν τα έθιμα με τρόπο που αρμόζει την παράδοση του κάθε τόπου, δίνοντας την ευκαιρία σε όσους γέμισαν ασφυκτικά τον αύλειο χώρο του κτιρίου της Ευξείνου Λέσχης, να γνωρίσουν ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα της κοινωνικής ζωής των Ελλήνων. Τους αξίζουν θερμά συγχαρητήρια για την άρτια διοργάνωση και την προσφορά τους στον πολιτισμό και την παράδοση του τόπου μας.


Βίντεο από  http://neaflorina.gr