ΦΛΩΡΙΝΑ Η Παρουσίαση του εικαστικού έργου των Φλωέλ (Γιώργου Γαζέα) και Δημήτρη Δόστη από την κ. Ζωή Γοδόση,-Φώτο - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : Η Παρουσίαση του εικαστικού έργου των Φλωέλ (Γιώργου Γαζέα) και Δημήτρη Δόστη από την κ. Ζωή Γοδόση,-Φώτο

.

.

Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2017

Η Παρουσίαση του εικαστικού έργου των Φλωέλ (Γιώργου Γαζέα) και Δημήτρη Δόστη από την κ. Ζωή Γοδόση,-Φώτο

Η Στέγη Φιλοτέχνων Φλώρινας πραγματοποίησε, χθες Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2017, στο Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης Φλώρινας την παρουσίαση του εικαστικού έργου των Φλωέλ (Γιώργου Γαζέα) και Δημήτρη Δόστη,
Η παρουσίαση έγινε από την κ. Ζωή Γοδόση, Ιστορικό Τέχνης, Καθηγήτρια στο Τμήμα Εικαστικών & Εφαρμοσμένων Τεχνών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας.













ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK! ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑ
Η παρουσίαση γίνεται στα πλαίσια λειτουργίας της αναδρομικής έκθεσης «Ποιος χρειάζεται την Τέχνη;» του εικαστικού έργου των δύο καλλιτεχνών και με την εκδήλωση αυτή υποδεχόμαστε τους πρωτοετείς φοιτητές του Τμήματος Εικαστικών & Εφαρμοσμένων Τεχνών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας.
Στους δύο ορόφους του Μουσείου ο επισκέπτης μπορεί να θαυμάσει έργα τους, χωρισμένα σε θεματικές ενότητες, την επιμέλεια των οποίων έχουν η εκπαιδευτικός Βούλα Γκόλια και ο αρχαιολόγος και πρόεδρος της Στέγης Φιλοτέχνων Ανδρέας Ν. Τσώκας.
Κατά τη χθεσινή παρουσίαση του έργου χαιρετισμό απηύθυναν ο περιφερειακός σύμβουλος Γιώργος Αντωνιάδης και ο αντιδήμαρχος Φλώρινας Άρης Αριστείδου, ενώ στο τέλος τοποθετήθηκε και ο Τάκης Μπέσσας, εικαστικός και πρωτεργάτης της Σχολής Καλών Τεχνών στη Φλώρινα.
Η παρουσίαση έγινε στα πλαίσια λειτουργίας της αναδρομικής έκθεσης «Ποιος χρειάζεται την Τέχνη;» του εικαστικού έργου των δύο καλλιτεχνών και με την εκδήλωση αυτή έγινε και η ανεπίσημη υποδοχή των πρωτοετών φοιτητών του τμήματος Εικαστικών & Εφαρμοσμένων Τεχνών στην πόλη μας.
Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι τις 8 Δεκεμβρίου. Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα με Παρασκευή 5-8 μ.μ.