ΦΛΩΡΙΝΑ Κανείς να μη μείνει σπίτι!Οι αγώνες των εργαζόμενων δε θα μπουν στο γύψο! Κάτω τα χέρια από την απεργία. - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : Κανείς να μη μείνει σπίτι!Οι αγώνες των εργαζόμενων δε θα μπουν στο γύψο! Κάτω τα χέρια από την απεργία.

.

.

Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2017

Κανείς να μη μείνει σπίτι!Οι αγώνες των εργαζόμενων δε θα μπουν στο γύψο! Κάτω τα χέρια από την απεργία.

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΣΤΙΣ 5 ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΣΤΙΣ 18:30
Με τροπολογία που κατατέθηκε χθες το βράδυ, η κυβέρνηση προσπαθεί να περάσει την απαγόρευση του δικαιώματος της απεργίας. Κυριολεκτικά από το παράθυρο με στόχο να αιφνιδιάσει η κυβέρνηση κατέθεσε τροπολογία σε εντελώς άσχετο νομοσχέδιο αρμοδιότητας του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής.Η κίνηση αυτή δείχνει πόσο πολύ φοβούνται την οργάνωση των εργαζομένων.  Ενώ μέχρι σήμερα η απόφαση για απεργία μπορούσε να παρθεί με το 1/5 των οικονομικά τακτοποιημένων μελών, τώρα θα απαιτείται η πλειοψηφία από το 1/2 (50%).


             
</div>ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK! ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑ


Όλοι γνωρίζουμε πόσο δύσκολο είναι να παίρνονται με αυτόν τον τρόπο αποφάσεις, όταν υπάρχει τέτοια τρομοκρατία από τους εργοδότες, τέτοια επίθεση απέναντι στην συνδικαλιστική δράση, τέτοια στοχοποίηση συνδικαλιστών.
Τελικά η κατάθεση της τροπολογίας αποσύρθηκε, αλλά εμείς δεν πρέπει να εφησυχάζουμε. Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι θα κατατεθεί ξανά και με ακόμα χειρότερους όρους. Ο στόχος τους είναι γνωστός, θέλουν να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα του ΣΕΒ και των επιχειρηματικών ομίλων, να δυσκολέψουν την οργάνωσή μας, να μας φιμώσουν, να αφαιρέσουν το μεγαλύτερο όπλο μας που είναι η απεργία, μια από τις σημαντικότερες κατακτήσεις μας. Καλούμε όλους τους εργαζόμενους να πάρουν μέρος στα συλλαλητήρια του ΠΑΜΕ, να υπερασπιστούμε τα δικαιώματα μας. Το δικαίωμα να παλεύουμε για τις ζωές μας , για το μέλλον μας.
Συναδέλφισσες και συνάδελφοι , βρισκόμαστε σε εγρήγορση για άμεση αγωνιστική απάντηση όταν κατατεθεί ο νόμος για την απεργία. Συνεχίζουμε την οργάνωση για την επιτυχία της απεργίας στις 14 Δεκέμβρη όπου πρέπει να δώσουμε ισχυρή απάντηση στην επίθεση που δεχόμαστε. Να φτάσει το κάλεσμά μας σε κάθε τόπο δουλειάς.
Κανείς να μη μείνει σπίτι!Οι αγώνες των εργαζόμενων δε θα μπουν στο γύψο!
Κάτω τα χέρια από την απεργία.