ΦΛΩΡΙΝΑ Κοπή βασιλόπιτας της Περιφερειακής Οργάνωσης και της ΟΝΝΕΔ στη Φλώρινα-βίντεο,φώτο - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : Κοπή βασιλόπιτας της Περιφερειακής Οργάνωσης και της ΟΝΝΕΔ στη Φλώρινα-βίντεο,φώτο

.

.

Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2018

Κοπή βασιλόπιτας της Περιφερειακής Οργάνωσης και της ΟΝΝΕΔ στη Φλώρινα-βίντεο,φώτο

Κοπή βασιλόπιτας της Περιφερειακής Οργάνωσης και της ΟΝΝΕΔ Η παρουσία του κ. Χατζηδάκη στη Φλώρινα συνδυάστηκε με την κοπή βασιλόπιτας της Περιφερειακής Οργάνωσης Δυτικής Μακεδονίας της Νέας Δημοκρατίας και της Ν.Ε. ΟΝΝΕΔ Φλώρινας, στην οποία ήταν κεντρικός ομιλητής.
Την εκδήλωση χαιρέτησαν η πρόεδρος της Περιφερειακής Οργάνωσης, Ευλαμπία Πρώιου, ο Πρόεδρος της Ν.Ε. ΟΝΝΕΔ Φλώρινας Πέτρος Τσακαλίδης, το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της ΟΝΝΕΔ και πρώην πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Φλώρινας Δημήτρης Ιωαννίδης και ο βουλευτής Γιάννης Αντωνιάδης, ενώ το συντονισμό είχε ο υπεύθυνος Οργάνωσης της Π.Ο. Γιάννης Μίσκας. Μεταξύ αυτών που παρευρέθηκαν ήταν ο δήμαρχος Πρεσπών Παναγιώτης Πασχαλίδης, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Φλώρινας Πέτρος Σερίδης, οι περιφερειακοί σύμβουλοι κ.κ. Βόσδου και Κιοσσές, ο υπεύθυνος οργάνωσης Κεντρικής Μακεδονίας Ηλίας Πλιόγκας, τα μέλη της ΝΟΔΕ και της ΟΝΝΕΔ, οι πρώην δήμαρχοι Φλώρινας κ. Στύλου, Αμυνταίου κ. Ιωσηφίδης και Πρεσπών κ. Τσέπας, οι πρώην βουλευτές κ.κ. Μποντζίδης και Κωνσταντινίδης, ο πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Αμυνταίου κ. Βολιώτης, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Φλώρινας κ. Αντωνιάδης, δημοτικοί σύμβουλοι κ.ά.