Μία ξεχωριστή συνάντηση, με πολλές ευχάριστες στιγμές, ήταν η χθεσινή στην Ακαδημία Οίνου του Αριστοτέλη.
Τα μέλη της Ακαδημίας υποδέχτηκαν το θρυλικό Κτήμα Πόρτο Καρράς και είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν εξαιρετικά κόκκινα κρασιά.
Τα μέλη της Ακαδημίας υποδέχτηκαν το θρυλικό Κτήμα Πόρτο Καρράς και είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν εξαιρετικά κόκκινα κρασιά.
Παράλληλα δε, τα συνδύασαν μοναδικά με σπάνιες σοκολάτες, σ’ ένα ιδιαίτερο «πάντρεμα» κρασιού και σοκολάτας.
Είχαν, επίσης, την ευκαιρία να μάθουν μικρά αλλά και μεγάλα μυστικά για την σοκολάτα από τον ειδικό του είδους, Γιάννη Γιδά.
Τέλος, γνώρισαν την παραδοσιακή τέχνη της κηροπλαστικής από τον βραβευμένο Φλωρινιώτη κηροπλάστη Δημήτρη Τσούκα.