ΦΛΩΡΙΝΑ Η Επίσκεψη κλιμακίου βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας στη Φλώρινα-ΒΙΝΤΕΟ, ΦΩΤΟ - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : Η Επίσκεψη κλιμακίου βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας στη Φλώρινα-ΒΙΝΤΕΟ, ΦΩΤΟ

.

.

Δευτέρα 30 Απριλίου 2018

Η Επίσκεψη κλιμακίου βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας στη Φλώρινα-ΒΙΝΤΕΟ, ΦΩΤΟ

 "Το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η ελληνική οικονομία σήμερα είναι το ενεργειακό. Η τοπική κοινωνία της Φλώρινας και όχι μόνο, οι εργαζόμενοι της ΔΕΗ και όλοι οι υπόλοιποι Έλληνες, πληρώνουν το τίμημα της διάψευσης των προεκλογικών υποσχέσεων" ανέφερε από τη Φλώρινα ο τομεάρχης Περιβάλλοντος και Ενέργειας και βουλευτής Τρικάλων της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Σκρέκας.

ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK! ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑ




Ο κ. Σκρέκας μαζί με τον τομεάρχη Δικαιοσύνης και βουλευτή Καβάλας Νίκο Παναγιωτόπουλο, επισκέφτηκαν χθες, Κυριακή, τον ΑΗΣ Μελίτης και συναντήθηκαν διαδοχικά με τα μέλη της ΝΟΔΕ, τον Μητροπολίτη, το δήμαρχο Φλώρινας , τους προέδρους του Εργατικού Κέντρου και του Επιμελητηρίου, και εκπροσώπους των εργαζομένων της ΔΕΗ.
Στις δηλώσεις του ο κ. Σκρέκας κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι τοποθέτησε ταφόπλακα πάνω στον ενεργειακό τομέα της χώρας, εξοντώνοντας τη ΔΕΗ, ενώ υπογράμμισε πως "η Νέα Δημοκρατία, ως κυβέρνηση, θα πρέπει να δημιουργήσει μια ισχυρή ΔΕΗ. Δηλαδή μία βιώσιμη, μία οικονομικά εύρωστη ΔΕΗ".
Παράλληλα, κλιμάκιο βουλευτών αποτελούμενο από τον αναπληρωτή τομεάρχη Περιβάλλοντος και Ενέργειας, βουλευτή Α' Πειραιά Κώστα Κατσαφάδο και τον αναπληρωτή Τομεάρχη Υποδομών και Μεταφορών, βουλευτή Μαγνησία Χρήστο Μπουκώρο επισκέφτηκαν το λεκανοπέδιο του Αμυνταίου και συναντήθηκαν με τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου, εκπροσώπους των εργαζομένων της ΔΕΗ, τον δήμαρχο Αμυνταίου και τους προέδρους των Αναργύρων και των Βαλτονέρων.