Τα μέλη της Ακαδημίας υποδέχτηκαν μία από τις καλύτερες ζυθοποιίες στην Ευρώπη, την Septem, και τον Σοφοκλή Παναγιώτου και δοκίμασαν τέσσερις μοναδικές μπύρες.
ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑ
Παράλληλα, συνδύασαν ιδιαίτερα εδέσματα με βάση την πατάτα της Φλωρινιώτικης εταιρείας Α. ΓΙΑΛΑΜΑΣ ΑΕΒΕ, τα οποία παρουσίασε ο Γιάννης Γιαλαμάς.
Τέλος, ο Φλωρινιώτης Δημήτρης Αλεξιάδης – από τους μεγαλύτερους συλλέκτες ποτηριών μπύρας στην Ελλάδα – παρουσίασε μέρος της μοναδικής συλλογής του.