ΦΛΩΡΙΝΑ Γ. Βοσκόπουλος (δήμαρχος Φλώρινας): «Είναι λυπηρό δυστυχώς κι η ιστορία θα το γράψει με μελανά γράμματα, ότι η σημερινή ενέργεια, της σημερινής κυβέρνησης, θα είναι προδοσία» – Τι είπε για την παρουσία, του Περιφερειάρχη Θ. Καρυπίδη, στους Ψαράδες, στην τελετή την υπογραφή της συμφωνίας» (Βίντεο) - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : Γ. Βοσκόπουλος (δήμαρχος Φλώρινας): «Είναι λυπηρό δυστυχώς κι η ιστορία θα το γράψει με μελανά γράμματα, ότι η σημερινή ενέργεια, της σημερινής κυβέρνησης, θα είναι προδοσία» – Τι είπε για την παρουσία, του Περιφερειάρχη Θ. Καρυπίδη, στους Ψαράδες, στην τελετή την υπογραφή της συμφωνίας» (Βίντεο)

.

.

Κυριακή 17 Ιουνίου 2018

Γ. Βοσκόπουλος (δήμαρχος Φλώρινας): «Είναι λυπηρό δυστυχώς κι η ιστορία θα το γράψει με μελανά γράμματα, ότι η σημερινή ενέργεια, της σημερινής κυβέρνησης, θα είναι προδοσία» – Τι είπε για την παρουσία, του Περιφερειάρχη Θ. Καρυπίδη, στους Ψαράδες, στην τελετή την υπογραφή της συμφωνίας» (Βίντεο)

kozan.gr: Γ. Βοσκόπουλος (δήμαρχος Φλώρινας): «Είναι λυπηρό δυστυχώς κι η ιστορία θα το γράψει με μελανά γράμματα, ότι η σημερινή ενέργεια, της σημερινής κυβέρνησης, θα είναι προδοσία» – Τι είπε για την παρουσία, του Περιφερειάρχη Θ. Καρυπίδη, στους Ψαράδες, στην τελετή την υπογραφή της συμφωνίας» (Βίντεο)Ο δήμαρχος Φλώρινας, Γιάννης Βοσκόπουλος σχολίασε το συλλαλητήριο στο Πισοδέρι – όπου ήταν ομιλητής, αλλά κι όσα συνέβησαν στην υπογραφή της συμφωνίας στους Ψαράδες, με την παρουσία και του Περιφερειάρχη Δ. Μακεδονίας, Θοδωρή Καρυπίδη, καθώς και στελεχών της Περιφερειακής Αρχής.

ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK! ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑ
 «Είναι λυπηρό δυστυχώς κι η ιστορία θα το γράψει με μελανά γράμματα, ότι η σημερινή ενέργεια, της σημερινής κυβέρνησης, θα είναι προδοσία. Λυπούμαστε φυσικά που ο Περιφερειάρχης και διάφοροι άλλοι συμμετείχαν…».



http://kozan.gr