ΦΛΩΡΙΝΑ Έκτακτη γενική συνέλευση του ΦΟΟΦ για την ανάδειξη νέου προέδρου – Αποχωρεί από τη θέση ο Νίκος Ταμουτσέλης - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : Έκτακτη γενική συνέλευση του ΦΟΟΦ για την ανάδειξη νέου προέδρου – Αποχωρεί από τη θέση ο Νίκος Ταμουτσέλης

.

.

Δευτέρα 18 Μαρτίου 2019

Έκτακτη γενική συνέλευση του ΦΟΟΦ για την ανάδειξη νέου προέδρου – Αποχωρεί από τη θέση ο Νίκος Ταμουτσέλης

Μετά από παρέλευση δεκαπέντε (15) ετών στη θητεία του Φυσιολατρικού Ορειβατικού Ομίλου Φλώρινας ως προέδρου, ο Νίκος Ταμουτσέλης και με την ολοκλήρωση μιας σειράς σημαντικών παρεμβάσεων που σκοπό είχαν την βιωσιμότητα του Ομίλου και την μετάβασή – προσαρμογή του σε νέες βάσεις, έφθασε η ώρα να αποχωρήσει.

ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK! ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑ

Μια άλλη μεγάλη στιγμή για τον Όμιλό μας, αυτήν της μεταβίβασης της σκυτάλης σε άλλα άξια τέκνα και πρόσωπα μέλη του Δ/Σ του ΦΟΟΦ. Για το λόγο αυτό η επιθυμία του απερχόμενου προέδρου είναι να ξεκινήσει η διαδικασία που προβλέπει την Πρόσκληση των Μελών του ΦΟΟΦ σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση, με σκοπό την ανάδειξη προσώπων για την εκλογή νέου Προέδρου, και την συγκρότηση νέου σώματος, στο οποίο ο τ. πρόεδρος θα παραμείνει ενεργό στέλεχος στο Δ/Σ, πάντα στην υπηρεσία του ΦΟΟΦ.