ΦΛΩΡΙΝΑ Η ομιλία του Γιώργου Κασαπίδη στη Φλώρινα-Βίντεο,φώτο - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : Η ομιλία του Γιώργου Κασαπίδη στη Φλώρινα-Βίντεο,φώτο

.

.

Πέμπτη 23 Μαΐου 2019

Η ομιλία του Γιώργου Κασαπίδη στη Φλώρινα-Βίντεο,φώτο

Ο  υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Κασαπίδης  ανέπτυξε τις προγραμματικές θέσεις του συνδυασμού «αλλάζουμε πορεία», σήμερα Τετάρτη 22 Μαΐου 2019, στην κεντρική πολιτική ομιλία που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δήμου Φλώρινας.



ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK! ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑ


Αναφερόμενος στη δύσκολη συγκυρία για την περιοχή η οποία χαρακτηρίζεται από δημογραφική κατάρρευση και ιδιαίτερα υψηλά ποσοστά ανεργίας επέρριψε ευθύνες στην παρούσα Περιφερειακή Αρχή για την πολιτική εγκατάλειψης.

Την κατήγγειλε για ανικανότητα και ανεπάρκεια ως προς την απορροφητικότητα ευρωπαϊκών κονδυλίων και για την απουσία σχεδίου παραγωγικής ανασυγκρότησης την τελευταία πενταετία. Γεγονότα που επιδείνωσαν τους αρνητικούς δείκτες στην περιοχή, την καταδίκασαν σε απομόνωση και οδήγησαν τους νέους σε φυγή.


Για την Π.Ε Φλώρινας τόνισε ότι θα δοθεί προτεραιότητα στην σύνδεση με την Εγνατία, την τηλεθέρμανση Φλώρινας τον ενεργειακό τομέα κ.α.

Κλείνοντας ζήτησε από τους πολίτες ισχυρή εντολή και καθαρή νίκη από την πρώτη Κυριακή, ώστε να διασφαλιστεί άμεσα και απρόσκοπτα η εφαρμογή του αναπτυξιακού προγράμματος από την πρώτη μέρα σε όλη την Περιφέρεια.