ΦΛΩΡΙΝΑ Τιμητική διάκριση στον Δημήτριο Ρίζο για την προσφορά του στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό-Βίντεο,φώτο - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : Τιμητική διάκριση στον Δημήτριο Ρίζο για την προσφορά του στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό-Βίντεο,φώτο

.

.

Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2019

Τιμητική διάκριση στον Δημήτριο Ρίζο για την προσφορά του στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό-Βίντεο,φώτο

Τον πρώην πρόεδρο του Ερυθρού Σταυρού Φλώρινας, Δημήτριο Ρίζο, τίμησε χθες ο πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Αντώνιος Αυγερινός, σε μια σεμνή τελετή παρουσία των μελών του τοπικού τμήματος, των φορέων του τόπου και μελών της οικογενείας του.



ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK! ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑ


Ο κ. Ρίζος διετέλεσε πρόεδρος επί 14 έτη, σε καιρούς χαλεπούς, προσφέροντας σημαντικό έργο και αναδεικνύοντας το νόημα του εθελοντισμού και τα ερυθροσταυρικά ιδεώδη. Και ο ίδιος, άλλωστε, στο χαιρετισμό του αναφέρθηκε με συγκίνηση στους εθελοντές και στις εθελόντριες του Ερυθρού Σταυρού, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στους προηγούμενους προέδρους και στην προσφορά τους.

Ο κ. Αυγερινός απονέμοντας την τιμητική διάκριση εκφράστηκε με κολακευτικά λόγια για τον κ. Ρίζο, χαρακτηρίζοντας τον ως έναν ακούραστο, εμπνευσμένο, δημιουργικό και αποτελεσματικό άνθρωπο και προσωποποίηση ήθους, προσφοράς και σεμνότητας.

Για τον κ. Ρίζο μίλησε και η πρόεδρος του τοπικού Ερυθρού Σταυρού Άννα Μπαφίτη, ευχαριστώντας τον για τα όσα προσέφερε και την υποδομή που άφησε πίσω του.