ΦΛΩΡΙΝΑ <div style="background:#F73434; padding:5px 8px 5px 8px;"> ΑΠΟ ΤΗΝ 27-4-2014 : ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΕΠΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΕΠΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ , ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΥ </div> - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : ΑΠΟ ΤΗΝ 27-4-2014 : ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΕΠΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΕΠΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ , ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΥ

.

.

Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

ΑΠΟ ΤΗΝ 27-4-2014 : ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΕΠΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΕΠΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ , ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΥ


-ΥΠΑΡΧΟΥΝ  ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ  ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ, ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ  ΕΝΤΙΜΟ ΑΓΩΝΑ
- ΥΠΑΡΧΟΥΝ  ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ, ΠΟΥ ΣΥΣΤΗΝΟΥΝ  ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ

               Είναι  γνωστό ότι την πρώτη  Κυριακή  18-5-2014 ψηφίζονται  Υποψήφιοι  Σύμβουλοι, κι όχι οι Επικεφαλής  των  Συνδυασμών, οι  οποίοι  ψηφίζονται  την  δεύτερη Κυριακή, αν υπάρξει.
              Ο  έντιμος  αγώνας  των Υποψήφιων Συμβούλων  πρέπει  να γίνεται  σεβαστός από όλους, εντελώς ανεξάρτητα από το Συνδυασμό που  ανήκει ο καθένας.



              Επίσης  πρέπει  να υπάρχει  σεβασμός  και  στον τίτλο, το πρόγραμμα και τους επικεφαλής  των Συνδυασμών, ακριβώς  λόγω σεβασμού  στους συντοπίτες Υποψήφιους Συμβούλους και στην τοπική κοινωνία  του  Συνδυασμού τους.
 
                    Δεν μπορείς να πεις  δημόσια  κ. Υποψήφιοι  Σύμβουλοι   ο υποψήφιος  Δήμαρχος που ανήκετε  είναι «δήξος» ή  «πήξος»  κι όλοι εσείς που τον ακολουθείτε  είστε  «βλάκες»   ενώ εγώ που σας το επισημαίνω είμαι ο «έξυπνος».
             Διάλεξα μάλιστα τον χρόνο να σας το επισημάνω, όταν εσείς  κάνετε τον κοινωνικό αγώνα σας.
              Αντίθετα, επιβάλλεται  κατ ιδίαν  να λές  στον Υποψήφιο  Σύμβουλο, το  λόγο  που θα τον επιλέξεις ή δεν θα τον επιλέξεις , εσύ ατομικά.
             Η  να  δηλώσεις  ποιόν και γιατί επιλέγεις , πάλι ατομικά.
             Χωρίς να προτρέπεις δημόσια  τους άλλους, που μπορεί να έχουν άλλη γνώμη από εσένα.
         
            Και κυρίως  τέρμα οι γραφικότητες , οι «βόμβες», οι «χειροβομβίδες»  και τα  «καλάσνικωφ»
           Δε  μπορεί να βγάζεις ότι ανυπόστατο σου ήρθε στη γκλάβα σου, στις 15  ο τάδε ( που δεν χωνεύεις ) θα του «καεί το βίντεο» ή θα  του «ψοφήσει η κατσίκα», πολλώ δε μάλλον όταν τόσα βίντεο έχει κερδίσει τα τελευταία χρόνια και άλλες τόσες γίδες του γεννοβολάνε, μαζί με τα κοκκόρια του.
         
             Μπροστά  στον  αγώνα όλων των συντοπιτών Υποψήφιων Συμβούλων , όλοι σιωπούν  και  μάλιστα τους βοηθούν και στο δύσκολο έργο τους, το  σταυρό  τους (κυριολεκτικά και μεταφορικά).

            Από  27-4-14  μέχρι  18-5-14   δεν  μιλάει  κανείς για  πρόσωπα , εκτός  από  τους Υποψήφιους  Δημοτικούς Συμβούλους  για το σταυρό τους  και τους επικεφαλής  των Δημοτικών Συνδυασμών  για Πρόγραμμα.

            Ο  πολιτικός πολιτισμός  είναι το ελάχιστο  που πρέπει να δείξουμε στον τόπο μας…


                                                                                O  ευρωπαίος  πολίτης