ΦΛΩΡΙΝΑ <div style="background:#F73434; padding:5px 8px 5px 8px;"> Ο ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΑΡΓΥΡΙΑΔΗΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ : ΣΠΑΕΙ ΤΟΝ ΔΙΠΟΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ </div> - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : Ο ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΑΡΓΥΡΙΑΔΗΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ : ΣΠΑΕΙ ΤΟΝ ΔΙΠΟΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ

.

.

Κυριακή 13 Απριλίου 2014

Ο ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΑΡΓΥΡΙΑΔΗΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ : ΣΠΑΕΙ ΤΟΝ ΔΙΠΟΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ

Παρουσίαση  των βασικών αξόνων του Προγράμματός του και  ικανό μέρος  των πρώτων ονομάτων του Συνδυασμού  του  «ΣΥΝ-ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ»    έκανε  ο  Υποψήφιος Δήμαρχος  Φλώρινας  κ. Παντελής Αργυριάδης  στο κατάμεστο  ξενοδοχείο Λύγκος  , προσπερνώντας και  διαψεύδοντας στην πράξη  μηχανισμούς και  ψιθύρους , όπως χαρακτηριστικα΄ είπε....





     Σε  μια  διμέτωπη  και χειμαρρώδη  πολιτική ομιλία από τις γνωστές του , ο  κ.  Αργυριάδης  αφενός  στηλίτευσε  την πολιτεία  της νυν  Δημοτικής  Αρχής, εστιάζοντας  στην  Τηλεθέρμανση   αφετέρου  τόνισε  το  εξόχως απαράδεκτο   οι μνημονιακοί   « νεκροθάφτες αυτού του τόπου   να θέλουν  να  διεκδικούν  και  την Δηματική μας Αρχή» , τώρα που η κοινωνία τους απομακρύνει από την κεντρική πολιτική σκηνή.
 
  Ο κ. Παντελής  Αργυριάδης  δημιουργεί  νέα δεδομένα στην τοπική  Δημοτική   σκηνή.
  Με  δεδομένη  την κατάθεση  2  συνδυασμών  ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ εξ αριστερών , ο κ. Αργυριάδης
  στενεύει  εξαιρετικά το δρόμο του Συνδυασμού  των  2   κυβερνητικών  ΝΔ και  ΠΑΣΟΚ  στον Δήμο Φλώρινας , αποτρέποντας  συνθήκες  διπολικότητάς  τους με τον  συνδυασμό του κ. Δημάρχου.
  Μάλιστα  δε σε  βαθμό  όχι μόνο να εξασφαλίζει την είσοδό του στο Δημοτικό Συμβούλιο  αλλά  και να φλερτάρει την είσοδό του  σε τυχόν  2ο γύρο, αντί του  συνδυασμού των κυβερνητικών.
   Για πρώτη φορά σε δεδομένα επαρχίας  γίνεται τέτοια επανάσταση, την οποία δεν καταφέρνουν να πνίξουν οι  μηχανισμοί  διπλής  κυβερνητικής εξουσίας.

   Τα  δεδομένα  εξάγονται  βασίμως   αφενός από την παρουσία  του κοινού  στο  Λύγκος  χωρίς μηχανισμούς και  στηρίξεις εξουσίας, με  το κοινωνικό εύρος και τη γεωγραφική διασπορά  του δείγματος  των  πρώτων Υποψήφιων Δημοτικών Συμβούλων που  παρατίθενται  στο  βίντεο  που παρουσιάζεται  στο παρόν, πάντοτε δε αναλογικά.

   Ένα  δεύτερο  σημείο, που αξιολογικά τίθεται  πρώτο:  Ο  πρώτος  συνδυασμός  εκτός του Δημάρχου που παρουσιάζει  προσπάθεια νέου  προγράμματος.
   Το  δεύτερο σημείο  είναι το πιο  επαινετό, διότι θα σύρει  στην εφαρμογή  νέων ιδεών, έτσι κι αλλιώς.




Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ

ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ







  ΥΓ:   Το  ΡΑΔΙΟ  ΦΛΩΡΙΝΑ  θα αντιπαραβάλλει  τα  τελικά προγράμματα  των  εντύπων  και των κατατιθέμενων  προτάσεων  όλων των Δημοτικών  και των Περιφερειακών Συνδυασμών  του Νομού  και θα τα αντιπαραβάλλει  με προγενέστερες  αναρτήσεις  ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ, ώστε  να  φανεί  η συμβολή  του, ως μέσο  στη διαμόρφωση  όχι μόνο των  προγραμμάτων του τόπου αλλά και στη θετική  διαμόρφωση της κοινής γνώμης.
           Έχει ιερή  επιχειρηματική και  κοινωνική υποχρέωση να το κάνει , για να δείξει ότι είναι το  πιο  ωφέλιμο κοινωνικά  μέσο ενημέρωσης  στο Νομό, που προηγείται , επηρεάζει και καθοδηγεί την  πολιτική και την κοινωνία  στο νέο και το δημιουργικό…