ΦΛΩΡΙΝΑ Το απόγευμα της Παρασκευής στην Κοζάνη ο υπουργός Α. Ντινόπουλος-Συνάντηση με Καρυπίδη για τα απόβλητα - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : Το απόγευμα της Παρασκευής στην Κοζάνη ο υπουργός Α. Ντινόπουλος-Συνάντηση με Καρυπίδη για τα απόβλητα

.

.

Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014

Το απόγευμα της Παρασκευής στην Κοζάνη ο υπουργός Α. Ντινόπουλος-Συνάντηση με Καρυπίδη για τα απόβλητα

Το απόγευμα της Παρασκευής και σε ώρα που θα γίνει γνωστή σε λίγο θα φτάσει στην πόλη της Κοζάνης ο υπουργός Εσωτερικών Αργύρης Ντινόπουλος.
Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου του ΥΠΕΣ στο www.prlogos.gr, ο κ. Ντινόπουλος θα ξεκινήσει αεροπορικώς από την Αθήνα περί τις 2.30-3, με προορισμό τη Θεσσαλονίκη και από εκεί θα μεταβεί οδικώς στην Κοζάνη.






Εδώ έχει προγραμματίσει συνάντηση, στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και στο κτίριο της ΖΕΠ, με τον περιφερειάρχη Θόδωρο Καρυπίδη, προκειμένου να συζητήσουν το μείζον ζήτημα που έχει ανακύψει με την πρόθεση του ΥΠΕΚΑ να προχωρήσει στη δημιουργία κυψελών ταφής τοξικών αποβλήτων στα ορυχεία της ΔΕΗ.
«Μετά τη συνάντηση ο υπουργός θα ακολουθήσει δικό του πρόγραμμα», ήταν η ενημέρωση που είχαμε από το Γραφείο Τύπου του ΥΠΕΣ, με τη σημείωση πως ο Αργύρης Ντινόπουλος το απόγευμα του Σαββάτου έχει προγραμματισμένη ομιλία στην Έδεσσα.

Π.Π.-www.prlogos.gr