ΦΛΩΡΙΝΑ Το… σουξέ του καλοκαιριού και του 3ου μνημονίου έχει υπογραφή Φλώρινας:Ο Σόιμπλε… χορεύει συρτάκι και οι Έλληνες τρώνε μακαρόνια! (video) - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : Το… σουξέ του καλοκαιριού και του 3ου μνημονίου έχει υπογραφή Φλώρινας:Ο Σόιμπλε… χορεύει συρτάκι και οι Έλληνες τρώνε μακαρόνια! (video)

.

.

Πέμπτη 23 Ιουλίου 2015

Το… σουξέ του καλοκαιριού και του 3ου μνημονίου έχει υπογραφή Φλώρινας:Ο Σόιμπλε… χορεύει συρτάκι και οι Έλληνες τρώνε μακαρόνια! (video)

Η Φλώρινα τραγουδά για την Τρόικα και το μνημόνιο
Η κρίση, κρίση αλλά και η έμπνευση, έμπνευση. Το χιούμορ δε μπορεί να λείπει από τη ζωή μας και ειδικά αυτές τις δύσκολες ώρες που περνάμε. Όταν μάλιστα το χιούμορ συνδυάζεται με την τέχνη και ειδικά με τη μουσική, τότε το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό. Και η Φλώρινα πρωτοπορεί και εδώ!
Τι γίνεται, λοιπόν, όταν ξυπνάς ένα πρωί και η Ελλάδα έχει χρεοκοπήσει; Τι συμβαίνει όταν οι πολιτικοί μας είναι πιόνια της Τρόικας και μας φέρνουν στο χείλος της καταστροφής, ενώ παράλληλα οι Γερμανοί ξανάρχονται;



Το… σουξέ του καλοκαιριού και του 3ου μνημονίου έχει υπογραφή Φλώρινας. Το ακούσαμε στο πανηγύρι της Σκοπιάς, την παραμονή της γιορτής του Προφήτη Ηλία, και σας το παρουσιάζουμε!
Στους στίχους του χώρεσαν ο αρχηγός Αλέξης με τον Βαρουφάκη, ο Σόιμπλε που… σηκώνεται για να χορέψει συρτάκι, οι Έλληνες που τρώνε μακαρόνια, αλλά και αντιδρούν στο μνημόνιο.
Τίτλος του τραγουδιού είναι «Σόι… μπλε».
Τους στίχους έγραψαν οι Γεώργιος Τσορμπάρης και Κλήμης Ρέμπελος.
Η μουσική είναι του Γιώργου Τσορμπάρη.