ΦΛΩΡΙΝΑ Βοσκόπουλος και Τρεμόπουλος, απασχολούν τον τύπο της FYROM. - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : Βοσκόπουλος και Τρεμόπουλος, απασχολούν τον τύπο της FYROM.

.

.

Σάββατο 16 Απριλίου 2011

Βοσκόπουλος και Τρεμόπουλος, απασχολούν τον τύπο της FYROM.



Πρωτοσέλιδο ρεπορτάζ για την υπόθεση Τρεμόπουλου, φιλοξενεί η εθνικιστική Dnevnik, η οποία φιλοξενεί και δηλώσεις του προέδρου του Βινοζίτο (Ουράνιο Τόξο), Πάβλε Φιλίποφ στο εσωτερικό της.
Τίτλος του δημοσιεύματος:
Грчкиот „пријател“ на Македонија притискал да се избрише терминот македонски

"'Ελληνας "φίλος" της (ψευτο)Μακεδονίας, πιέζει για να σβήσει ο όρος "Μακεδόνας". (το φίλος σε εισαγωγικά).
Αναφέρεται στην υπερψήφιση τροπολογιών από τους Πράσινους στο Ε.Κ. οι οποίες άλλαξαν το αρχικό σχέδιο ψηφίσματος, το οποίο περιείχε λέξεις όπως "Μακεδονία", "Μακεδονικός" κλπ, και αντικαταστάθηκαν από τις ορθές "FYROM" κλπ.
Ο Τρεμόπουλος υπέκυψε στις πιέσεις των ...Ελλήνων εθνικιστών, γράφει η φυλλάδα, αναφερόμενη στην ψύχραιμη, υπεύθυνη και λογική στάση Τρεμόπουλου, ο οποίος υπερψήφισε τις τροπολογίες και το τελικό ψήφισμα. Θα μπορούσε να απουσιάσει από το τελικό ψήφισμα, αλλά αυτό είναι μια μεγάλη συζήτηση.
Η ουσία είναι ότι οι φιλοι μας οι Σκοπιανοί, έχουν αυθυποβληθεί στην ιδεοληψία του "μακεδονισμού" και θεωρούν ακραία θέση, την απόρριψη της πλαστογραφίας της ελληνικής ιστορίας!
Είναι δηλαδή, ακριβώς, όπως τον τρελό του ανεκδότου, που πηγαίνει ανάποδα στην Τσιμισκή κι όταν ακούσει στο ραδιόφωνο, "προσοχή, ένας τρελός πηγαίνει ανάποδα στην Τσιμισκή", μονολογεί "να ταν μόνο ένας!" (βλέποντας ως τρελούς όλους τους άλλους).


Για την πλήρη ενημέρωσή σας, σχετικά με την Έκθεση προόδου της ΠΓΔΜ, διαβάστε:

-Το ανακοινωθέν τύπου της Ολομέλειας του Ε.Κ., εδώ

-Την αρχική πρόταση ψηφίσματος της 24.3.2011, εδώ

-Τις τροπολογίες της Μαριέτας Γιαννάκου, με τις οποίες απαλείφονται οι λέξεις "μακεδονικός" κλπ, εδώ

-Τις τροπολογίες της Μαριλένας Κοππά, όπου απαλείφεται το σημείο στο οποίο η έκθεση "σημειώνει με ικανοποίηση το αυξημένο επίπεδο επικοινωνίας μεταξύ των δύο Πρωθυπουργών", αλλά και διορθώσεις "μακεδονικών όρων", εδώ

-Την τελευταία τροπολογία του ευρωβουλευτή Charles Tannock, με την οποία διαγράφεται η φράση "μακεδονική γλώσσα", εδώ

-Το τελικό ψήφισμα που εγκρίθηκε στις 7.4.2011, εδώ

http://taxalia.blogspot.com/ . /sg

στις Σάββατο, Απρίλιος 16, 2011