ΦΛΩΡΙΝΑ Εγκαινιάστηκε ο ξενώνας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών στο Νυμφαίο.-ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : Εγκαινιάστηκε ο ξενώνας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών στο Νυμφαίο.-ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

.

.

Σάββατο 13 Μαΐου 2017

Εγκαινιάστηκε ο ξενώνας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών στο Νυμφαίο.-ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Η τελετή εγκαινίων του ξενώνα της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (IPA HOUSE) στην Τ.Κ. Νυμφαίου του Δήμου Αμυνταίου πραγματοποιήθηκε χθες Παρασκευή 12 Μαΐου 2017 χοροστατούντος του Μητροπολίτη Καστοριάς κ.κ. Σεραφείμ και τη  παρουσία του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. κ. Κωνσταντίνου Τσουβάλα, του Γενικού Γραμματέα Δημόσιας Τάξης, Δημήτρη Αναγνωστάκη και του Πρόεδρου του Εθνικού Τμήματος ΔΕΑ, Γιάννη Καραπατάκη.


ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK! ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑ



 Στην τελετή παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων, ο Αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας, Στέφανος Μπίρος, ο βουλευτής Φλώρινας, Γιάννης Αντωνιάδης, ο Δήμαρχος Αμυνταίου, Κώστας Θεοδωρίδης, ο αντιπεριφερειάρχης Ενέργειας, Κώστας Γέρου, ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Νυμφαίου, Δημήτρης Οικονομίδης, ο Αντιδήμαρχος Φλώρινας, Τσορμπάρης Σωτήρης, Γενικοί Περιφερειακοί Διευθυντές Αστυνομικών Διευθύνσεων όμορων Νομών, εκπρόσωποι οργανώσεων και Αστυνομικών Υπαλλήλων και κάτοικοι του οικισμού.
 Στο οίκημα στεγαζόταν το Αστυνομικό Τμήμα Νυμφαίου, το οποίο ανήκει στην ΕΛ.ΑΣ. και παραχωρήθηκε στη Διεθνή Ένωση Αστυνομικών (International Police Association IPA), το οποίο ανακαινίστηκε και μεταμορφώθηκε σε έναν ελκυστικό, μικρό παραδοσιακό ξενώνα, με σκοπό να φιλοξενούνται Έλληνες και ξένοι αστυνομικοί.