ΦΛΩΡΙΝΑ Η Ελλάδα δεν πρόκειται να βγει ποτέ από τα μνημόνια, ανέφερε χθες από τη Φλώρινα ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης.Βίντεο - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : Η Ελλάδα δεν πρόκειται να βγει ποτέ από τα μνημόνια, ανέφερε χθες από τη Φλώρινα ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης.Βίντεο

.

.

Σάββατο 13 Μαΐου 2017

Η Ελλάδα δεν πρόκειται να βγει ποτέ από τα μνημόνια, ανέφερε χθες από τη Φλώρινα ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης.Βίντεο

"Κάθε φορά που θα χρειαζόμαστε λεφτά θα υπάρχουν μνημόνια και κάθε μνημόνιο θα είναι σκληρότερο από τα προηγούμενα" είπε χαρακτηριστικά για να προσθέσει πως "η Ελλάδα πρέπει να αποδράσει από τον απόλυτο έλεγχο της κας Μέρκελ".
Σε ανοιχτή ομιλία του ο κ. Καρατζαφέρης αναφέρθηκε στις ραγδαίες πολιτικές, τόσο στη χώρα μας, όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο, καθώς και στην άνοδο του "πατριωτισμού".



ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK! ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑ



Παράλληλα, αναφέρθηκε και στη δική του δικαστική περιπέτεια τα τελευταία χρόνια, η οποία οφειλόταν "στην εγκληματική οργάνωση που διηύθυνε τότε τη Νέα Δημοκρατία", ξεκαθαρίζοντας πως ο ίδιος δεν έχει υπογράψει ποτέ κανένα μνημόνιο και κανένα νόμο που να είναι αντίθετος στα συμφέροντα των πολιτών.
Ιδιαίτερη αναφορά έκανε και στα εθνικά θέματα και ιδιαίτερα στις σχέσεις με την Τουρκία.
Επιπρόσθετα, ο κ. Καρατζαφέρης μίλησε και για τον Ιβάν Σαββίδη, υπογραμμίζοντας πως "πρόστυχα χρησιμοποιεί την αγνή αγάπη των αγνών φιλάθλων προς τον ΠΑΟΚ ως στρατό για να παίξει το παιχνίδι του".
"Οδηγούμαστε δέσμιοι στις αγκαλιές εκείνων που πρεσβεύουν την παγκοσμιοποίηση. Ποσώς με ενδιαφέρει Μητσοτάκης ή Τσίπρας, εφόσον πρεσβεύουν το ίδιο πράγμα" κατέληξε.