ΦΛΩΡΙΝΑ Με τον Ομοσπονδιακό Βουλευτή της Αυστραλίας κ. Luke Simpkins, συναντήθηκε την Τρίτη 12 Απριλίου 2011 ο Δήμαρχος Φλώρινας, κ. Γιάννης Βοσκόπουλος , στο γραφείο του. Ο κ. Luke Simpkins συνοδευόταν από τον Πρόεδρο της Παμμακεδονικής Ένωσης Δυτικής Αυστραλίας Paul Afkos. - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : Με τον Ομοσπονδιακό Βουλευτή της Αυστραλίας κ. Luke Simpkins, συναντήθηκε την Τρίτη 12 Απριλίου 2011 ο Δήμαρχος Φλώρινας, κ. Γιάννης Βοσκόπουλος , στο γραφείο του. Ο κ. Luke Simpkins συνοδευόταν από τον Πρόεδρο της Παμμακεδονικής Ένωσης Δυτικής Αυστραλίας Paul Afkos.

.

.

Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

Με τον Ομοσπονδιακό Βουλευτή της Αυστραλίας κ. Luke Simpkins, συναντήθηκε την Τρίτη 12 Απριλίου 2011 ο Δήμαρχος Φλώρινας, κ. Γιάννης Βοσκόπουλος , στο γραφείο του. Ο κ. Luke Simpkins συνοδευόταν από τον Πρόεδρο της Παμμακεδονικής Ένωσης Δυτικής Αυστραλίας Paul Afkos.

 
Κύριο θέμα της συνάντησης ήταν οι Φλωρινιώτες που κατοικούν στην Αυστραλία, καθώς και οι δεσμοί που έχει η Φλώρινα με τη μακρινή χώρα.

Ο Δήμαρχος Φλώρινας μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης δήλωσε:
«Συναντηθήκαμε πριν από λίγο με τον Ομοσπονδιακό Βουλευτή της Αυστραλίας, ο οποίος πραγματοποίησε εθιμοτυπική επίσκεψη στο Δήμο μας, αλλά και για τουριστικούς λόγους. Κύριο θέμα της συζήτησης ήταν οι Φλωρινιώτες που ζουν στην Αυστραλία, και είναι πάρα πολλοί, οι οποίοι με την κοινωνική και επιχειρηματική τους δράση επηρεάζουν και  διαμορφώνουν την πολιτική κατάσταση στη χώρα αυτή.
Ακόμα, συζητήθηκαν θέματα τουρισμού που αφορούν στο Νομό μας σε σχέση με τη φιλική μας χώρα.
Ο κ. Luke Simpkins περιηγήθηκε στην πόλη της Φλώρινας και οι εντυπώσεις που αποκόμισε ήταν πολύ θετικές.  Και όπως δήλωσε και ο ίδιος, «η Φλώρινα είναι μια πολύ γραφική πόλη, κάτι το οποίο δε συναντά κανείς στην Αυστραλία».